2013. október 16., szerda

Szerepelj a Cartoon Networkön!

A Cartoon Network legnépszerűbb vígjátékai vadonatúj epizódokkal és országok közti barátságlánccal hódítanak októberben és novemberben.

A Cartoon Network leghumorosabb és egyben legnépszerűbb vígjáték sorozatai, a Kalandra fel!, a Gumball csodálatos világa és a Parkműsor vadonatúj epizódokkal jelentkeznek októberben és novemberben. A premierekkel egy időben a csatorna elindítja Humor haverok elnevezésű kampányát, amelyben közzéteszi a csatornát néző gyerekek arcképeit honlapján és az egyes premierek közti szünetekben.

Így készül a világ első tévés barátságlánca

A fotók egy négy országon körbeérő, úgynevezett barátságláncot alkotnak, amelynek Magyarországon, Bulgáriában, Oroszországban, Romániában bárki a részese lehet, aki feltölti saját arcképét www.cartoonnetwork.hu/humorhaverok oldalra. A jelentkezők a kép feltöltésekor választhatnak egy ’havert’ a Cartoon Network három vígjátéksorozata, a Kalandra fel!, a Parkműsor és a Gumball csodálatos világa szereplői közül, akivel együtt szerepelnek a barátságláncon.

A verseny két részből áll: a csatorna októberben várja a feltöltött képeket, amelyek azonnal felkerülnek a www.cartoonnetwork.hu/humorhaverok honlapra, illetve a csatornára. A legaktívabb humor haverok, azaz, akik a legtöbb barátot hívják meg a láncba, értékes ajándékokat, többek közt Wii játékkonzolt is nyerhetnek. Novemberben pedig a premierekhez kapcsolódó kérdésekre válaszolhatnak a nézők értékes Cartoon Network-ajándékokért.

A barátságláncra az alábbi helyszíneken és időpontokban személyesen is lehet jelentkezni:

  • 2013. október 5. 10.00–13.00: Puskin kuckó
  • 2013. november 16–17: Gyerekvilág kiállítás

A kapcsolódó műsorokról bővebben itt.

Forrás: Turner