2013. november 6., szerda

Jönnek a Matt Hatter krónikák

Ki ne vágyna egy izgalmas kalandra? Elmerülni egy eddig sosem látott dimenzióban, ahol a jó a világ megmentéséért harcol olyan gonoszok ellen, akik eddig csak filmekből, mítoszokból és legendákból lehettek ismerősek?

A világhírű animációs sorozattal, a „Matt Hatter krónikák”-kal most mindezt átélhetik a Megamax kis nézői. Matt ugyanis nem átlagos fiú, különleges képesség birtokosa, amelynek segítségével nagy csatákat kell megvívnia. Minden epizód egy fordulatos, mini kalandfilm, a legvégsőkig elszánt szereplőkkel, fordulatos történetekkel egy hihetetlen, magával sodró látványvilágban.

https://dbba3wu8qq6tc.cloudfront.net/assets/uploads/stripe-matt-c19c5f5fdb6037d4d8eeedb7afc11d29.jpg

A „Matt Hatter krónikák” november 13-tól, minden este 20 órától látható a Megamaxon. A premierrel egy időben a csatorna weboldalán online játékok és 3D szemüvegben megtekinthető, különleges videok gondoskodnak róla, hogy a gyerekek személyesen is átélhessék a kalandokat. Öveket becsatolni!

A brit gyártású számítógépes animációs-sorozat, a „Matt Hatter krónikák” tavaly lépett ki a nemzetközi porondra, és az Egyesült Királyság után Dél-Európában, Ausztráliában és Dél-Afrikában is egy csapásra világhírű lett, kimagasló nézettséget elérve a 612 éves fiúk és lányok között egyaránt. A sorozat weboldalát, a matthatter.com oldalt közel 6 millió látogató kereste fel a tavalyi évben. Az Egyesült Királyságban 2013 januárja és áprilisa között 3,5 millióan nézték a műsort, egy-egy epizódot akár 327 ezren. Az egész családnak felhőtlen szórakozást ígérő, fordulatokban gazdag animációs sorozat 2013 végéig 77 országba, 16 nyelven jutott és jut el, így idén novemberben Magyarországra, a Megamaxra is.

forrás: Chellomedia