2013. november 27., szerda

Meghalt Brian Griffin

Természetesen nem példa nélküli, ha egy rajzfilmsorozatból kiírnak egy szereplőt, a készítőknek néha jó okuk van erre. Brian Griffin kiírása a Family Guyból viszont teljesen érthetetlen döntés, hisz az egyik legkedveltebb szereplőről van szó.

Azt valószínűleg kevesen tudják, hogy Brian első szereplése nem a Family Guy indulására, 1999-re tehető, hanem 1997-re, amikor a sorozat alkotója, Seth MacFarlane megrendezte a sorozat pilotjának tekinthető Larry és Steve című rövidfilmet. Larry ma Peterként, Steve pedig Brianként ismert. A rövidfilm a Cartoon Network Micsoda rajzfilm! c. sorozatában kapott helyet. Magyarul ezt a részt sajnos (még) nem mutatták be.

http://metrouk2.files.wordpress.com/2013/11/brian-griffin-dead.jpg?w=650&h=365&crop=1

Brian Griffin autóbalesetben vesztette életét. A tragédiát azonban nem lehet Stewie időgépével visszafordítani, mert nem működik. A család tehát szerez egy másik ebet, akinek a viselkedése és személyisége azonban teljesen különbözik Brianétől. Hogy a sorozat mennyire veszít nézettségéből a sokaknak fájdalmas döntés után, hamarosan megtudhatjuk.