2013. november 7., csütörtök

A Minimax 2013. decemberi újdonságai

A Minimax decemberben sem hagyja új évad nélkül nézőit. Ezen kívül lesz még egy új film és két ünnepváró maraton is.

http://1.bp.blogspot.com/-dtG2w4ewAAY/UnqEV8PgKXI/AAAAAAAABHU/ZVC7HgDCfcU/s200/mlp.jpgÉn kicsi pónim: Varázslatos barátság: ÚJ RÉSZEK
5-étől 18.30-tól minden nap (évadzáró 8-án 19:30-kor)

Equestria varázslatos földjén a királyságot kizárólag színes pónik lakják. Ragyogó alkony, egy fiatal törekvőunikornis, akit csak a mágikus képességeinek fejlesztése érdekel. Egy nap nagyon fontos feladatot kap tanárától, Celestia hercegnőtől: "Dugd ki végre az orrod azokból a könyvekből és szerezz barátokat!

Télapóváró: ÚJ BLOKK
5-én 16.30-kor

Szirénázó szupercsapat: Karácsonyi kalamajka 5-én 16.30-kor
A kisfiú és a pingvin 5-én 17.00-kor
Én kicsi pónim: Varázslatos barátság maraton új részekkel 5-én 17.30-kor
A karácsonymanó meséje 5-én 19.30-kor

Mi a pálya, Mimi?: ÚJ RÉSZEK
18-ától mindennap 17.50-kor

http://www.minimax.hu/~/media/Minimax/TVProgramme/what_about_mimi_jpg.jpg?bc=White&h=210&w=320Mimi egy 11 éves kislány, akinek eltökélt szándéka,hogy megváltoztatja a világot. Nagy lendülettel fog neki brilliáns, de sokszor bonyolult ötleteinek, miközben a családja és a barátai közösen drukkolnak neki, hogy sikerüljön megoldania a kríziseket. Vajon mi lesz Mimi következőkalandja? Tarts velünk egy felejthetetlen utazáson, és te is megtudhatod!


Barbie és húgai: A lovas kaland: ÚJ FILM
8-án 8 órakor

http://3.bp.blogspot.com/-VKILsZUJgAw/UnqEVwTMOyI/AAAAAAAABHc/vW0BgW4eVGQ/s200/barbie.jpgBarbie és húgai svájci kalandra indulnak a festői Alpokba, ahol már repesve várják, hogy egy hihetetlen szórakozást ígérőlovas akadémián töltsék az egész nyarat! Barbie izgatottan keres új lovat magának, akit aztán Malibuba is haza szeretne vinni. Stacie feltétlen be akarja bizonyítani, milyen elképesztően jó zsoké. Chelsea mindenáron a legnagyobb lovak nyergébe akar pattanni, Skipper pedig… nos, ő sokkal inkább írni szeret a nagyszerű kalandokról, mint a saját bőrén megtapasztalni azokat. Habár a testvérek szünidője kissé döcögősen indul, amikor Barbie egy rejtélyes vadlóra bukkan az erdőben, vakációjuk egy csapásra igazi varázslattá válik.

Sam, a tűzoltó: ÚJ RÉSZEK
25-étől mindennap 07.33-kor

http://www.kidsinaustralia.com.au/userfiles/image/Articles/fireman%20sam.jpgSam egy vérbeli tűzoltó. Leleményes, bátor, a tűzoltó csapat lelke, az életmentő akciók hőse. Minden epizód során egy izgalmas kalandban vehetünk részt Sammel és csapatával, hiszen egy tűzoltó élete mindennek nevezhető csak unalmasnak nem. Lesz itt hegyi mentés, balul sikerült barlangi túra résztvevőinek kivezetése a labirintusszerű földalatti folyosókról, és természetesen lesznek igazi tűzesetek is, ahol a lángokkal kell szembe szállnia a csapatnak

Karácsony: MARATON
december 24-én

A Minimax is sok különkiadással és filmmel készül a karácsonyra, bővebben itt olvashatsz róla!

forrás: Chellomedia