2013. november 17., vasárnap

A Nick Jr. 2013. decemberi újdonságai

A Nick Jr. két sorozatból ad új részeket decemberben.

A mancs őrjárat: ÚJ RÉSZEK
3-ától mindennap 5 órakor


A Mancs Őrjárat egy számítógép-animációs, akció-kaland sorozat a kicsiknek, melynek főszereplői a hat hősies kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiket a technikai zseni, a 10 éves Ryder vezet. Különleges problémamegoldó képességeikkel, menő járműveikkel és rengeteg aranyos kutyus humorral felvértezve a Mancs Őrjárat azért dolgozik együtt, rendkívüli küldetéseiken, hogy megmentsék az „Adventure Bay”-beli közösséget.

Kezdve Marshall-al a tűzoltó kutyával, Chasen a rendőrkutyán át Skyeig aki magasan szárnyal saját helikopterén, minden kutyus egyedi személyiséget és képességeket hoz a csoportba, így bizonyítva a csapatmunka és a közösségért való tenni akarás fontosságát. A hátukon speciális „pup pack”-el rendelkeznek, mely segítségükre van küldetéseik megoldásában – cicákat menteni a fáról éppúgy, mint a kisiklott vonatot megállítani! Azonban nem számít mekkora a kaland, a mancs őrjáratnak mindig van ideje egy játékra, nevetésre, vagy egy fülvakarásra Rydertől.

Umizoomi csapatÚJ RÉSZEK
16-ától hétköznap 15.35-kor

Öt vadiúj rész kedvenc matekhőseinktől, köztük:
    http://406error.files.wordpress.com/2011/08/team-umizoomi.jpg
  • A csapat barátja Logan remek trükköket tud sárkányos gördeszkáján! Mikor azonban a Bajkeverők eltörik a deszkáját és a darabokat szétszórják, az Umizoomi Csapaton áll, hogy megtalálják a részeket és megjavítsák a deszkát, hogy Logan újra száguldhasson.
  • Ma van UmiKocsi születésnapi bulija és mindenki remekül szórakozik! A Bajkeverők színre lépése azonban tönkreteszi a bulit és ellopják UmiKocsi ajándékát, ekkor indul a hajsza, hogy a csapat visszaszerezze az ajéndékot.
  • A rendőrfőnök egy komoly ügy miatt riasztja az UmiRendőrséget: el kell kapniuk 12 bűzös bogarat, akik mindenhol bűzt okoznak amerre járnak. UmiRendőrautó és a Csapat küldetése, hogy elkapják a Bűzös Tizenkettőt, és leállítsák őket.
forrás: Viacom