2013. december 30., hétfő

2013 összefoglalója: Cartoon Network

A 2013-as év sokat kedvezett a Cartoon Network nézőinek: rengeteg premier, visszatérő kedvencek és jobbnál jobb események jellemezték az elmúlt esztendőt. Most megpróbáljuk összefoglalni 2013-at Cartoon Network-szempontból.

Újdonságok
http://images.wikia.com/howtotrainyourdragon/images/a/a9/Dreamworks_dragons-1-.jpgBár az új sorozatok száma meglehetősen kevés volt 2012-höz képest, rengeteg új évad érkezett korábbi sorozatokból. Két új sorozat: a Gormiti: Nature Unleashed és a Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai érkezett a rajzfilmadóra. Mindkettő sikeres lehet, ha főműsoridőben is adják őket. Ezen felül jöttek még a Cartoon Network Fociakadémia futballcseleket bemutató epizódjai.

http://www.watchcartoononline.com/thumbs/Scooby-Doo-Mystery-Incorporated-Season-2-Episode-26-Come-Undone.jpgÚj részekből idén sem volt hiány, új epizódokat láthattunk a következő sorozatokból: Parkműsor, Kalandra fel!, Transformers: Prime, Gumball csodálatos világa, Lego Star Wars, A Garfield-show, Ben 10: Omniverzum, Johnny Test, Angelo rulez, Gémerek, Redakai, Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában, Star Wars: A klónok háborúja, Zöld lámpás, Újabb bolondos dallamok.

Visszatérő kedvencek
http://hdwallpapersx.com/wp-content/uploads/2013/09/Johnny-Bravo-HD-Wallpapers.gif?c09534A Cartoon Network az utóbbi időben, főleg 2012 elejétől nagy hangsúlyt fektet a klasszikusaira, amelyek nemcsak a korábbi nézők öröméül szolgálnak, de újdonságként hatnak a kisebbekre is. A következő sorozatok tértek vissza 2013-ban: Billy és Mandy kalandjai a kaszással, Johnny Bravo, A Görcs ikrek, Az osztálytársam egy majom. Az alábbi klasszikusokat pedig többször láthatjuk: Boci és Pipi, Én vagyok Menyus, Bátor, a gyáva kutya, Dexter laboratóriuma.

Események
http://www.cartoonnetwork.de/sites/www.cartoonnetwork.de/files/imagecache/tv_show_hero_image/tv-show-v2-hero-images/CN_Fussball_WelcomeHead_fin.jpghttp://www.cartoonnetwork.hu/sites/www.cartoonnetwork.hu/files/blogs/CN_LOGO_15%201_0.jpgA csatorna idén is rengeteg rendezvénnyel, maratonnal és nyereményjátékkal kedveskedett a nézőknek. Júniusban elindult a CN Fociakadémia, ahol a gyerekek focis trükktudásukat mutathatták meg. Minden hónapban új nyereményjáték indult a honlapon, rengeteg ajándék került kiosztásra. Szeptemberben ünnepelte a magyar CN a 15. szülinapját. Októberben a Puskin Moziban, novemberben pedig a Gyerekvilág Élményhétvégén és a Bóbita filmfesztiválon képviseltette magát a Cartoon Network. Decemberben 2013 legnagyobb CN-rendezvényére került sor: elindult a Télapó Expressz, amely három napon át szállította az utasokat a Vasúttörténeti Parkba, ahol találkozhattak a Mikulással.