2014. január 20., hétfő

Ismét itt vannak a madarak

Folytatódik a 2011-es animációs film, a Rio. A film több mint 480 millió dolláros bevételt hozott, így folytatása várható volt, ami még idén tavasszal megérkezik.

A film további nagy sikerét jelzi, hogy a Rovio finn cég külön Angry Birds-játékot hozott létre a film alapján. Az Angry Birds Rio 2011. március 22-én indult, nemrég megjelentett új bónuszpályákat is, a film folytatásával pedig további új pályák várhatóak.

http://debmedia.hu/picture/article/6541/rio2.jpgA történet szerint Csili és Azúr, a két kék arapapagáj fiókáival és barátaival elindulnak az Amazonas őserdeibe. Ott több fajtársukkal is találkoznak, és még Csili apja is felbukkan. Ám nem örülhetnek túlságosan, mert Nigel – a kakadu, a madárcsempész madara, aki az előző rész végén Azúrék miatt belezuhan a repülő hajtóművébe – most visszatér és bosszúra vágyik.A film rendezője és írója ismét Carlos Saldanha, aki az első 3 Jégkoszak film és a Robotok című film producere volt. A szinkronhangok is a régiek: Azúré Jesse Einsenberg, Csilié Anne Hathaway, de ismét szinkronizál will.i.am (Pedro, a pinty) és Jamie Foxx (Nico, a kanári); Eduardonak, Csili apjának az Oscar-díjas Andy García az eredeti hangja. A film premierje Amerikában április 11-én lesz, Magyarországon szintén áprilisra várható a premierje.