2014. február 7., péntek

A Cartoon Network 2014. márciusi újdonságai

A Cartoon Network márciusra is készül új évadokkal és jelenleg futó újdonságai is folytatódnak.

Johnny Test: ÚJ RÉSZEK
1-jétől hétvégén 11.45-kor

http://users3.ml.mindenkilapja.hu/users/testjohnny/uploads/Johnny-Test-tv-04-1.jpg
A szuperképességű Johnny Test kalandjai márciusban folytatódnak. Ikernővérei, Mary és Susan újabb furcsábbnál furcsább találmányokat tesztelnek a 11 éves fiún. Az új évad első részében Johnny a nyári szünetet próbálja meghosszabítani nővérei időmegállító szerkezetével. Egy későbbi részben pedig Susan és Mary véletlenül kitörlik Johnny emlékezetét.

A Garfield-show: ÚJ RÉSZEK
1-jétől hétvégén 11.15-kor

http://www.garfield-et-cie-blog.com/wp-content/uploads/2009/06/marchebiscropped_226-copie-300x226.pngA világ leglustább és legkövérebb macskája új részekkel jelentkezik a 3 dimenziós Garfield Showban. Az új évadban mintha megint minden és mindenki Garfield ellen fordulna. Előszür mókusok dézsmálják meg az elemózsiáját, majd a kerti sütögetést egy vakond zavarja meg, aki veszélyezteti Garfield nyugodt délutáni lakomáját.

Kalandra fel!: ÚJ RÉSZEK
14-étől pénteken 16.25-kor

Jake, a kutya és Finn, az ember folytatják kalandozásaikat Ooo földjén, ahol a legyőzendő gonoszoknak, a megoldható problémáknak és a megmenthető hercegnőknek se szeri, se száma. Bár a két hős csak kedvtelésből keresi a bajt, a mágikus világ szinte minden királyságában ismerik őket, Cukorországban éppúgy, mint Puffancs Űrben, az Alvilágban vagy a Jégkirályságban. Bár ez utóbbit inkább tanácsos elkerülni, mivel a királyság uralkodója, visszatérő ellenfelük, a Jégkirály mániákus varázsló.

Gumball csodálatos világa: MARATON
8-án 6.50-kor

http://0.tqn.com/d/animatedtv/1/0/j/H/1/Gumball5.jpgGumball és Darwin, a két vagabund jóbarát rendszerint zűrzavaros kalandokba keveredik. Márciusban például hosszú órákig uralják a Cartoon Network képernyőjét – számos epizódon keresztül szórakoztatják, szolgálnak meglepetéssel vagy épp túlélő tippekkel a rajongóknak. A műsor élőképes, rajzolt és három dimenziós képi világa a nézőket is alkotásra ösztönözheti: a Cartoon Network két hónapon keresztük várja a nézők saját tervezésű új szereplőit, amelyek legjobbjait plüssbábu formájában meg is jelenít a csatornán.

Folytatódó újdonságok
Mixelek: ÚJ RÉSZEK
Az igazság ifjú ligája: ÚJ RÉSZEK
Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői: ÚJ RÉSZEK
forrás: Turner