2016. április 16., szombat

Új infók a Gru 3-ról

Új információkat kaptunk a jövőre érkező folytatásról, amelyhez egy kultrajzfilm alkotója is csatlakozott.


Nemrég Las Vegas-ban megrendezésre került a CinemaCon, ahol többek közt a Universal Studios és a hozzá tartozó Illumination Entertainment is jelen volt, ahol informálták a közönséget pár dologról a Gru 3-mal kapcsolatban. Megtudtuk például, hogy a filmben felbukkan Dru, Gru elveszett szőke hajú ikertestvére, akit szintén Steve Carell fog szinkronizálni. Emellett bejelentésre került a főgonosz, Balthazar Bratt, egy kiöregetett gyerekszínész, aki karaktere szerepében ragadt. És ezt a főgonoszt nem más szinkronizálja mint a South Park egyik atyja és jópár szereplő hangja az eredeti változatban: Trey Parker.


Rajtuk kívül visszatér a három lány hangja (Elsie Fisher, Dana Gaier, Miranda Cosgrove), a Gru feleségének, Lucy Wilde-nak hangját adó Kristen Wiig, és a minyonok hangját adó Pierre Coffin, de felröppentek pletykák, miszerint a lányok valódi anyja is felbukkan. Az IMDb-re egy kép is kikerült a filmből, amelyet lentebb láthattok, és amelyen feltételezhetően a főgonosz látható.


A filmet a korábbiakhoz hasonlóan Ken Dauiro és Cinco Paul írja, az Egyesült Államokban 2017. június 30-án mutatják be, hozzánk a tervek szerint június 29-én érkezik meg.