2016. december 16., péntek

Végre szinkronos előzetesen a LEGO Batman-film

Hosszas várakozás után magyarul is láthatjuk a film előzetesét. Emellett érkezett egy magyar plakát is (lentebb), amely szerint itthon LEGO Batman – A film néven kell keresnünk A LEGO-kaland spin-offját.


Már négy előzetes és több plakát is érkezett a The LEGO Batman Movie-hoz, ám eddig semmi jele nem volt annak, hogy a film hazánkban is bemutatkozik. Egészen mostanáig.

A Warner új animációs filmjében Batmant hű komornyikja, Alfred megpróbálja rávenni, hogy hagyjon fel a magányos élettel, melynek első lépése az általa véletlen örökbefogadott árva, Robin felnevelése. És persze közben ősi ellenségével, Jokerrel is szembe kell szállnia.

A filmet Chris McCay (Robot Chicken) rendezte, a forgatókönyvet Seth Grahame-Smith, Chris McKenna (Amerikai fater) és Erik Sommers (Firka villa) írta, a zenét Lorne Balfe (MegaagyA Madagaszkár pingvinjei) szerezte. Az eredeti szinkronban Batman hangja újra Will Arnett lesz – akit a magyar változatban ismét Fekete Ernő szólaltat meg –, mellette még szinkronizál Ralph Fiennes (Alfred), Michael Cera (Robin), Rosario Dawson (Batgirl) és Zach Galafianakis (Joker) is.

A LEGO-világ sötét lovagja az Egyesült Államokban február 10-én, hazánkban várhatóan szintén februárban érkezik a mozikba. A szinkronos előzetes a tovább mögött.