2017. január 30., hétfő

Új infók a Hé, Arnold!-filmmel kapcsolatban

Craig Bartlett, a Hé, Arnold! (Hey Arnold!) rajzfilmsorozat alkotója új információkat osztott meg a sorozatból készülő filmmel, a Hey Arnold!: The Jungle Movie-val kapcsolatban.


A Nickelodeon animációja a negyedik osztályos, kilencéves Arnoldról szól, akit jellegzetes, amerikaifoci-labda-alakú fejformájáról ismerhetünk meg. A sorozat a 2004-ben bemutatott századik, egyben utolsó epizódja után tévéfilmet kap, nem hivatalos magyar fordításban Hé, Arnold!: A dzsungelfilm címmel. A film ott folytatódik, ahol a sorozat véget ért és az ígéretek szerint eddig nyitott kérdésekre kaphatunk választ belőle, például megtudhatjuk majd Arnold szüleinek hollétét.


Az új információk, amelyek a The Arun Mehta Show-ban hangzottak el, a következők:

A gyerekek a filmben már ötödik osztályosak és a film közben hatodikosokká cseperednek. A film cselekményét szinte teljesen újraírták a berendelés óta. Az első trailert a 2017-es San Diego Comic-Conon mutatják be, a filmet magát pedig az idei hálaadás környékén. Ha a film sikeres lesz, a Nickelodeon TALÁN megfontolja a hatodik évad elkészítését. (Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy ez nem biztos egyelőre. Ne élje bele magát senki, mert lehet, hogy csalódni fog.)

Ha pedig mégse folytatódna a sorozat, akkor képregény formájában fognak megjelenni további történetek. (Ilyenre már láthattunk példát: az elkaszált Brickleberry képregényként folytatódott.)A beágyazott interjú angol felirattal is meghallgatható. Ebben az alkotó Craig Bartlett a sorozat születésének 20. évfordulójáról is beszél, amelyre tavaly ősszel került sor.

Teljes epizódok legálisan elérhetőek a Nickelodeon.hu aloldalán. A sorozattal kapcsolatos mémek megtekinthetőek Facebookunkon: 1, 2, 3

Forrás: NickALive!, The Arun Mehta Show