2017. február 7., kedd

A Cartoon Network 2017. márciusi újdonságai

A Cartoon Network márciusban útjára indítja a Kalandra fel! 8. évadát, benne a Finn eredetét feltáró minisorozatot, valamint két sorozatból mutat be új részeket.


Finn eredete (Adventure Time: Islands)ÚJ MINISOROZAT
25-én 16:00-kor / ismétlés 26-án 9:00-kor

Ebben a maratonban helyet kap a Kalandra fel! Islands című minisorozata, amely a Stakes után a második. Ezúttal Finn, az ember eredetét ismerhetjük meg. Vajon tényleg Finn az egyetlen ember Ooo földjén? Mi történt a többi emberrel? Hogy kiderítsék, Finn, Jake, Zizgő és Erős Susan különféle, meglepetésekkel teli szigetekre utaznak. A minisorozat után a Marceline eredetét bemutató epizódok ismétlése következik.


Kalandra fel!ÚJ RÉSZEK (122–125, európai számozás)
27-től hétköznap 18:35-kor / ismétlés hétköznap 10:05-kor

A Kalandra fel! új évada is tartogat annyi vicces történetet, mint az előzők, ha nem többet! Az egyik epizódban Finn kipróbálja magát orvosként, amikor Erős Susan ellátásában kell segítenie Doktor Hercegnőnek. Egy másik részben Kim Kil Whannak nehézségei támadnak a gyermeknevelésben, ezért megkéri apját, Jake-et, hogy istápolja az unokáját. Ez persze nem igazán sikerül a gyermeklelkű Jake-nek.


Bűvös varázskardokÚJ RÉSZEK (1–10, hosszabb epizódok)
6-tól hétköznap 16:35-kor / ismétlés hétvégén 19:10-kor

A fivér–nővér-páros: Prohyas Warrior és Vambre Warrior misztikus vidékeken utazgatva varázskardokra bukkan, amelyekkel csodálatos dolgokat visz véghez. A Bűvös varázskardok websorozatnak indult, de sikere miatt hamarosan tévében is elkezdték vetíteni. Februárban már megérkeztek a rövid részek, itt az ideje, hogy a hosszabbak is bemutatkozzanak a csatornán.


Ben 10ÚJ RÉSZEK (5b, 11a, 12b–14b, 15b–16)
20-tól hétköznap 14:05-kor / ismétlés hétköznap 6:35-kor

Új életre kelt a Cartoon Network egyik legsikeresebb márkája, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. Az eredeti sorozat premierje után viszonylag gyorsan nemzetközi szenzációvá vált műsort most rajongók új generációja ismerheti meg. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

Folytatódik (részletek): LEGO Nexo Knights (ÚJ RÉSZEK), Nagyfater bátyó (ÚJ RÉSZEK)

Műsor és pontos premieridőpontok a TV-újság menüpontban.

Forrás: Turner