2017. február 12., vasárnap

Előzetesen az új Tini titánok-film, a The Judas Contract

A DC idén három, DVD-re szánt animációs filmmel készül, ebből egy már megjelent az Egyesült Államokban (A sötét igazság ligája), egy ismeretlen stádiumban van (Batman és Harley Queen) és a harmadik most kapta meg első előzetesét.


A hasonló című képregényből készült Teen Titans: The Judas Contract (Tini titánok: A Júdás-egyezmény) a tavaly megjelent Az Igazság ligája a Tini titánok ellen folytatása, melyben az új Robinnal, Damien Wayne-nel kiegészült csapat egy titokzatos csoporttal, a H.I.V.E-val kell szembeszállniuk. A csoport ráadásul ráküldte a csapatra annak legnagyobb ellenségét, Deathstroke-ot, hogy vadássza le a tagokat.

A filmet Sam Liu rendezi, akinek köszönhetjük Az Igazság ligája a Tini titánok ellent, a Batman: Gyilkos tréfát, valamint a Zöld Lámpás sorozat pár részét. A forgatókönyvet a szintén a Zöld Lámpáson dolgozó Ernie Altbacker és a Batman: A bátor és vakmerő sorozatban közreműködő J. M. DeMatteis írja. Az eredeti szinkronban feltűnik Sean Maher (Éjszárny), Stuart Allan (Robin), Taissa Farmiga (Raven), Kari Wahlgren (Csillagfény), Miguel Ferrer (Deathstroke), és a hatalmas képregényrajongó rendező, Kevin Smith is, aki saját magát alakítja majd.

Az új Tini titánokfilm az Egyesült Államokban és Magyarországon is idén jelenik meg DVD-n, pontos megjelenési dátum egyenlőre nem ismert. A film előzetese a DC Comics Magyarország jóvoltából felirattal is megtekinthető a tovább mögött.