2017. április 7., péntek

A Cartoon Network 2017. májusi újdonságai

A Cartoon Network májusban végre folytatja az animesorozatát, emellett további négy sorozatból mutat be új részeket.


Yo-kai-őrzők: ÚJ RÉSZEK (28–50., 2. évad)
15-től hétköznap 13:05-kor / ismétlés hétköznap 7:20-kor, hétvégén 13:35-kor

A Yo-kaiok olyan, ember számára láthatatlan szörnyecskék, akik olyan mindennapos gondok mögött leledznek, mint például a mosógépben eltűnő páratlan zoknik. Viszont ha összebarátkozol velük, könnyen megoldhatod a problémákat. Néhány szerencsés kiválasztottnak, azaz az őrzőknek megadatik a lehetőség, hogy lássák a Yo-kaiokat. Nate is közéjük tartozik, akinek az iskolai teendői mellett immár a szörnyecskék kordában tartásáról is gondoskodnia kell.Pindúr pandúrok (2016)ÚJ RÉSZEK (24–26., 2. évad)
22-étől hétköznap 15:00-kor

A világ megmentése minden nap, lefekvés előtt nem kis feladat. Főleg, ha az ember lánya gyerek! A vagány triót, Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát Utónium Professzor alkotta meg egy baleset következtében. A három virgonc kislány vadonatúj sorozatban tér vissza, hogy ismét megvédje Bogárfalvát Mohó Jojótól, a hatalommániás majomtól, Ő-től, az ördögtől, a Handa Bandától és más, sosem látott gonosztevőktől.


MedvetesókÚJ RÉSZEK (20a, 21a–26., 2. évad)
8-tól hétköznap 15:40-kor / ismétlés hétvégén 11:50-kor

Folytatódik a Medvetesók 2. évada. Az új részek egyikében Jeges gyerekkorából láthatunk egy történetet: a kis jegesmedvebocs egyedül élt az északi sarkvidéken, ahol rátalált egy Juri nevű orosz bácsi, aki segített neki átvészelni a hideg időt. Egy másik epizódban új szomszédokat költöznek a medvék barlangja mellé. Panda és Jeges hamar megkedvelik őket, de Grizz nem lesz túl barátságos velük.


SárkányokÚJ RÉSZEK (80–92., 6. évad)
27-től hétvégén 8:35-kor / ismétlés aznap 18:50-kor

Folytatódik az Így neveld a sárkányodat! c. Dreamworks-film kísérősorozata. Hibbant-sziget sárkánylovasai, Hablaty, Halvér, Asztrid, Takonypóc, Kőfej és Fafej rábukkannak a titokzatos sárkányszemre. Ez az ősi ereklye olyan titkokat hordoz magában távoli helyekről és ismeretlen sárkányokról, amelyekről a Hibbant-sziget népe álmodni se mert. Elindulnak hát feltárni az Ismeretlent, ám a Sárkányvadászok fosztogató hordáival szembe kell nézniük.


Transformers: Robots in Disguise: ÚJ RÉSZEK (46–58., 3. évad)
27-től hétvégén 14:00-kor

Folytatódik a Transformers-rajzfilmsorozat a harmadik évaddal. A széria alapötlete szerint Optimus Prime magához rendeli Bumblebee-t, hogy megmentse a világot az Álcák új csoportjától. Bumblebee tehát összehív egy csapat fiatal Autobotot, akik mind szuperhősök, de Bumblebee-re hárul a feladat, hogy megtanítsa őket csapatban működni.

Folytatódó újdonságok (részletek): Justice League Action (ÚJ RÉSZEK)

Műsor és pontos premieridőpontok a TV-újság menüpontban.

Forrás: Turner