2017. május 29., hétfő

A Boomerang 2017. júniusi újdonságai

A Boomerang új részekkel és maratonokkal készül júniusra.


Hétvége NyuszipolyjalMARATON
3-án és 4-én 11:00–17:20 között

Egy vámpírnyúl paranormális kalandjai, aki vér helyett répalevet szürcsölget, ebből nyerve szupererejét. Nyuszipoly egykor az erdélyi Drakula háziállata volt, ám ma Közép-Amerikában él Mina nevű gazdájával, Chester cicával és Harold kutyával. A bestseller gyermekkönyvön alapuló történetből a Warner Bros. készített rajzfilmsorozatot. A Boomerang most egy egész hétvégét szentel Nyuszipolynak.Én és a lovagom: ÚJ RÉSZEK (14–26, 1. évad)
5-étől hétköznap 19:10-kor / ismétlés hétvégén 9:40-kor, 19:10-kor

A középkori animációs vígjáték főszereplője Narancs Henri, a bájosan esetlen, mégis lovagias lovag, aki fiával, Jimmyvel járja a földeket. Hozzájuk csatlakozik Jimmy barátja, Cat hercegnő. Ez a hármas színt visz a „sötét középkorba”, kalandjaik pedig megannyi humoros helyzetet tartogatnak.


Pakold be a bőröndöt Scooby-Doo-val!: ÖSSZEÁLLÍTÁS
26-ától hétköznap 10:00-kor

Csomagoljunk össze és induljunk közös világkörüli útra Scooby-Doo-val! Június utolsó hetében a Boomerang Mozi hétköznap délelőtt is sugároz: látható lesz a Scooby-Doo és a boszorkány szelleme, a Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkja és más animációs tévéfilmek, amelyeket a Csak lazán, Scooby-Doo! című sorozat epizódjai követnek.

Boomerang Mozi Scooby-Doo-valFILMMARATON
2-ától pénteken, szombaton, vasárnap 20:00-kor

Itt a nyár és ezzel vége a korai lefekvéseknek! Június összes hetében, pénteken, szombaton és vasárnap 20 órakor olyan egész estés Scooby-Doo-filmek várják a Boomerang nézőit, mint például Az ezeregyéjszaka meséi, a Scooby-Doo és a koboldkirály vagy a Scooby-Doo és a hószörny. A filmeket a Mizújs, Scooby-Doo? epizódjai követik.

Folytatódó (részletek): Kókusz Kokó, a kis sárkány (ÚJ SOROZAT)

(Turner)