2017. május 14., vasárnap

A Cartoon Network 2017. júniusi újdonságai

A Cartoon Network négy sorozatból mutat be új epizódokat júniusban.


Tini titánok, harcra fel! – Kalandok a szigeten: ÚJ MINISOROZAT (75b–77, 3. évad)
17-én 16:00-kor / ismétlés 18-án 9:00-kor

A Tini titánok hajótörést szenvednek és egy lakatlan szigeten kötnek ki. Szolgálatukba kell állítaniuk a sziget erőforrásait, hogy túléljék ezt a kis kalandot, mielőtt – szokás szerint – egymás agyára mennek. De ha ez sem lenne elég, Robin dinoszauruszokba botlik, miközben élelmet keres…Ben 10 (2016)ÚJ RÉSZEK (1a, 15a, 17–20, 1. évad)
26-ától hétköznap 18:05-kor / ismétlés hétköznap 6:25-kor

Új életre kelt a Cartoon Network egyik legsikeresebb márkája, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. Az eredeti sorozat premierje után viszonylag gyorsan nemzetközi szenzációvá vált műsort most rajongók új generációja ismerheti meg. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve.


Tini titánok, harcra fel! Kérdezz-felelek: MARATONÚJ RÉSZEK (79a, 80–81, 82b–84, S3–4)
19-étől hétköznap 7:20-kor / ismétlés 12:25-kor és 18:30-kor

A Tini titánok, harcra fel! új epizódjai egy különleges, többhetes maraton keretében láthatók, amelyben mindennap három vicces történet látható a titánok életéből, ezt követően a nézőknek egy vadonatúj kalandban lehet részük: A Kérdezz-felelekben a rajongók olyan kérdésekre kaphatják meg a választ, amelyeket eszükbe sem jutott volna feltenni!


LEGO Ninjago: A Spinjitzu mestereiÚJ RÉSZEK (70–74, 7. évad)
5-től hétköznap 13:30-kor / ismétlés hétköznap 6:55-kor

Ideje megküzdeni a sötétség hitvány urával. Semmi jóra nem számíthatunk, ha feltűnik Ninjagóban: rabol, és lerombol mindent, ami az útjában áll. Csak a mindentudó mester és nindzsanövendékei: Cole, Jay, Zane és Kai menthetik meg Ninjagót! A hetedik évad befejező részei júniustól láthatóak a Cartoon Networkön, országos tévépremierként.


DC Superhero Girls – Tini szuperhősökÚJ RÉSZEK
10-én 16:00-kor / ismétlés 11-én 9:00-kor

Supergirl szuperereje elszabadult, így a Szuperhősök Középiskolájában kitör a káosz! A hősnő szerencsére találkozik Barbara Gordonnal, az iskola részmunkaidős informatikusával, aki segít neki lecsillapítani az erejét és fejleszteni a képességeit. Később gonosztevők egy rejtélyes csoportja rohamozza meg az iskolát. Supergirlnek vajon lesz elég ereje, hogy leverje a támadást?

Forrás: Turner