2017. június 5., hétfő

A Broad City lányai animációs sorozatba kezdenek

A Comedy Central Broad City című sorozatának alkotói és főszereplői egy animációs pilotfilm vezető producerei lesznek, amelyből akár sorozat is lehet. Ilana Glazer és Abbi Jacobson munkássága eddig sem volt mentes az animációtól: minden Broad City-epizód főcíme során más-más animációval rajzolódik ki a sorozat címe. A negyedik évad előzetese alapján pedig hamarosan animációs jelenetet is láthatunk.


Az intrók mögötti művész Mike Perry, aki először nemet mondott a Comedy Central felkérésére, de végül jutott rá ideje, hogy elkészítse a hétmásodperces főcímeket. A csatorna annyit kötött ki, hogy merész, kézzel rajzolt animációkat szeretne, amely tükrözi a sorozat elborultságát. Perry több változatot is elkészített, Ilana és Abbi pedig eldöntötte, hogy mindegyiket használni fogják, egyet-egyet minden epizódhoz. Perry további munkái megtalálhatók a honlapján.


4. évad előzetesében pár másodpercre feltűnik egy animációs jelenet. Ha nem is egy egész epizód, de egy jelenet biztos, hogy rajzolt lesz az új szezonban.

Eközben berendeltek egy Sticks című animációs pilotot, amely ha sikeres lesz, sorozattá válhat. A négy vezető producer között megtalálható Ilana Glazer és Abbi Jacobson, a Broad City atyjai anyjai. Sticks, az idegbajos huszonéves életét követi az animációs vígjáték, amely tele lesz tömegkulturális utalásokkal. A Sticks-et a Gluck’s Olive Bridge Entartainment, a Stoopid Buddy Stoodios (Robot Chicken) és a Sony Pictures Television fogja készíteni. Ebből egyelőre nem szivárgott ki egy képkocka sem.A magyar Comedy Centralon nemrég kezdődött a 3. évad, amely csütörtökönként 23:00-kor látható dupla résszel. Ajánló:(Creators.Vice, Deadline, főcímek: artofthetitle, rajz: Robin Eisenberg, térkép: Abbi Jacobson)