2017. július 13., csütörtök

Ajánlók és új plakátok érkeztek az élőszereplős Fullmetal Alchemist-filmhez

2017. december 1-jén mutatják be a japán mozikban a Fullmetal Alchemist című manga alapján készült élőszereplős filmet. Ebben a cikkben az ehhez kiadott eddigi ajánlók és plakátok nézhetők meg.


A filmben Edward Elric karakterét Yamada Ryosuke kelti életre, aki a színészet mellett énekléssel is foglalkozik. Korábban Nagisa Shiota szerepében láthatták őt a rajongók az élőszereplős Assassination Classroom-filmben. A film rendezője Fumihiko Sori, Alphonse pedig a legmodernebb CGI-technikával válik élethűvé. A további szereposztás a következő: Tsubasa Honda – Winry Rockbell; Dean Fujioka – Roy Mustang.

A Fullmetal Alchemist egyébként Hiromu Arakawa mangája, amiből két nagyon sikeres animesorozat is készült. Az egyik 2003. október 4. és 2004. október 2. között volt látható a japán TBS csatornán. Ez 51 epizódból áll. Magyarországon az Animax vetítette. A másik pedig a Fullmetal Alchemist: Testvériség címet viselte. 2009. április 5. és 2010. július 4. között sugározták Japánban. Magyarországra ezt is az Animax hozta el. A 64 részből álló sorozat kizárólag a manga történetét követte, szemben az elsővel, ahol saját történetet is kitaláltak az alkotók. Hét év ugyan eltelt, ám az élőszereplős filmnek köszönhetően újabb löketet adnak a ma már klasszikusnak számító alkotáshoz.