2017. július 18., kedd

D23: Új videó és szinkronstáb a Pókember-sorozathoz

Ismét egy videót kapott az új animációs Pókember-sorozat, valamint végre azt is tudjuk, hogy kik szólaltatják meg az eredeti szinkronban a karaktereket.


Pár hete számoltunk be legutóbb a Marvel’s Spider-Man címet viselő új Pókember-rajzfilmről, amely augusztusban érkezik Amerikában a Disney XD-re. A sorozatot is kivitték a D23 rendezvényre, ahol a szinopszis mellett felfedték a sorozat szinkronstábját.


A sorozat főszereplője ismét Peter Parker lesz (Robbie Daymond – A Tom és Jerry-show), aki frissen nyert felvételt a Horizon High Schoolba, ahol egyensúlyoznia kell a szociális élete és a Pókemberként töltött ideje közt. Ezt persze titkolnia kell még legjobb barátja, Harry Osborn (Max Mittelman – Shimmer és Shine, a dzsinn testvérek) előtt is, aki a jó és a rossz között ingadozik, miközben olyan ellenségek tűnnek fel, mint Keselyű (Alastair Duncan – a 2004-es Batman-sorozat) vagy Doktor Oktopusz (Scott Menville – Tini titánokA bolygó kapitánya). A szinkronhangokkal megerősítést nyert az a korábbi sejtés, mi szerint a sorozatban szerepel Peter első nagy szerelme, Gwen Stacy (Laura Bailey – Bosszúállók újra együtt), valamint az alternatív univerzumbeli Pókember, a saját animációs filmet kapó Miles Morales (Nadji Jeter, aki a The Last of Us játékbeli szinkronjáért díjat is nyert); mellettük kiderült többek közt May néni (Nancy Linari – az Addams Family rajzfilmsorozat) és Ben bácsi (Patton Oswalt – Justice Legaue Action, L’ecsó) hangja is.

A sorozat írója Kevin Shinick (Robot Chichen, Furcsa amcsik), egyik fő producere pedig a Marvel egyik képregényírója, Joe Quesada, aki egy Joe nevű üzletvezetőt is szinkronizál. A premier pedig augusztus 19-én várató a Disney XD-re, hazánkba vélhetően a Disney Csatorna hozza el. A legutóbb érkezett rövid ajánlót a sorozathoz alább nézhetitek meg.