2017. július 12., szerda

A Minimax 2017. augusztusi újdonságai

A Minimax augusztusban három filmet mutat be. A Megamax továbbra sem sugároz premiert. Az inkább Megamaxra illő Ratchet és Clank bemutatása újabb jel lehet arra, hogy a két csatornát összevonhatják.


Egyesült állatok: ÚJ FILM
18-án 8:00-kor / ismétlés 20-án 16:00-kor

A forró Afrika szavannáin minden állat egyetlen dolgon töri a fejét: vajon hova tűnt az a sok víz? Hiszen évekkel ezelőtt még ott voltak a folyók és patakok, melyek a távoli hegyekből csörgedeztek alá a völgyekbe. Egyre növekvő szomjuk aztán komoly aggodalommá válik, főként mióta az utolsó megmaradt vízlelőhelyet rivális bölény- és orrszarvú csordák őrzik. Így a bátor szurikáta, Billy és legjobb haverja, a jámbor oroszlán, Socrates úgy döntenek: megkeresik a vizet. Billy egyúttal fiának is szeretne imponálni a kalanddal, minden vágya, hogy sarja büszke legyen rá. Útközben találkoznak a gall kakassal, Charlesszal, aki egy szedett-vedett csapatot vezet Afrikába: egy jegesmedve hölgyet, egy kengurut, egy tasmán ördögöt és két galapagosi teknőst.


Pelle, a kis rendőrautó akcióban: ÚJ FILM
25-én 8:00-kor / ismétlés 27-én 16:00-kor

Pelle, a kis rendőrautó feladata az Új Madárpark lakóinak védelme. Amikor egy sas fióka anyukáját két tolvaj elrabolja, Pelle feladata, hogy az ügy végére járjon.


Ratchet és Clank: A galaxis védelmezői: ÚJ FILM
31-én 8:00-kor

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.

(AMC)