2017. július 23., vasárnap

Steven Universe-podcast indult; a sorozat dalait bakelitlemezen is kiadják

Két Steven Universe-hír egy cikkben. Az amerikai Cartoon Network podcastot indított, amelyben a sorozat alkotója, a hátterek megtervezője és a csatorna egyik gyakornoka szerepel. Emellett érkezett egy hír, hogy a korábban bejelentett Steven Universe Vol. 1-et nem csak digitálisan, hanem bakelitlemezen is kiadják.


A Cartoon Network USA feltöltötte a Steven Universe-podcast első epizódját az iTunes-ra. Az adásban Rebecca Sugar, Steven Sugar és McKenzie Atwood beszél. A tervek szerint McKenzie minden adásban meginterjúvolja a sorozat stábját, a Crewniverse-t. Az első interjúban a Sugar-testvéreket, köztük Steven Sugart kérdezték, aki a főszereplő Steven Universe-t inspirálta és háttértervezőként dolgozik a rajzfilmen.

A podcastban Rebecca és Steven a gyerekkoráról is szót ejt, mesélnek arról, amikor együtt videojátékoztak és animéztek; de arról is szó esik, mennyire érdeklik őket a sorozattal kapcsolatos rajongói teóriák; valamint arról, hogyan merített ihletet a sorozat a Hotel Transylvaniából és a Kalandra fel!-ből.


A Cartoon Networkkel együttműködő, merchandisinggal foglalkozó iam8bit.com még idén kiadja a Steven Universe betétdalainak első részét bakelitlemezen. A négylemezes gyűjtemény már előrendelhető. Mind a négy lemez kinézetét egy-egy ékkőről mintázták. Tehát lesz Stevenre, Gránátra, Ametisztre és Gyöngyre emlékeztető darab. A Chromosphere által tervezett borítók megtekinthetők az alábbi tweetben.


(RegularCapital, RegularCapital)