2014. február 28., péntek

Látták a jövőt a Johnny Bravo készítői?

Döbbenetes felfedezést tett egy Johnny Bravo-rajongó! Habár nagy eséllyel egy puszta véletlenről van szó, okunk van mást is feltételezni.

A Láncos Johnny című epizódból való ez a képkocka. Első látásra egy átlagos jelenetnek tűnik, de vessünk csak rá egy alaposabb pillantást! A fali plakáton egy égő felhőkarcoló áll, a szöveg azt jelenti, hamarosan. Bizonyára mindannyian emlékszünk a 2001. szeptember 11-én bekövetkezett tragédiára, amikor egy (USA által felbérelt??) terrorista pilóta a New York-i Világkereskedelmi Központba vezette repülőgépét, így lerombolva azt. A hasonlóság, hogy 2001-ben is először felül kapott lángra az épület.

És akkor mi van? – gondolhatnánk, hiszen rengeteg sorozatban találunk ehhez hasonló utalásokat. De most kapaszkodj meg! Az említett epizódot öt hónappal a támadás előtt, 2001. április 21-én mutatták be...

Puszta véletlen? Isteni csoda? Esetleg összeesküvés? Nem tudjuk, csak azt, hogy olykor hihetetlen egybeesések történnek!

2 megjegyzés:

  1. Sosem láttam még ilyen hihetetlen egybeesést, hogy egy égő felhőkarcolós plakáttal ilyen pontosan megjósolták a World Trade Center lerombolását. És milyen egyenes utalás! :) Azért ezt ne...

    VálaszTörlés
  2. Nincs ebben semmi boszorkányság, állítólag a The Towering Inferno című film forgatásának állít emléket az a plakát :)

    VálaszTörlés