2014. május 8., csütörtök

A Cartoon Network 2014. júniusi újdonságai

A Cartoon Network júniusban ismét elhozza a Fociakadémiát és további újdonságokkal is készül.

Saolin krónikák: ÚJ SOROZAT
1–21. rész, 15-étől hétköznap 13.55-kor / ism. hétköznap 9.15-kor, hétvégén 13.25-kor

A saolinharcosok a vadonatúj sorozatban is folytatják a singongvuk gyűjtését, ismét szembe kell szállniuk Jack Spicer-rel, Wuya-val és Chase Young-gal! Az új részekben még több kaland, akció és humor vár! Júniusban csak a Cartoon Networkön!

http://withfriendship.com/images/i/42165/xiaolin-showdown-television.jpgSaolin leszámolás: MARATON
15-én 9.05-től / ism. 18.10-től

Mielőtt bemutatnánk a Saolin krónikák című vadonatúj sorozatot, egy vasárnapi maraton erejéig visszahozzuk ennek előzménysorozatát, a Saolin leszámolást. Éld át újra az akciót, a kalandokat és találkozz ismét a saolinharcosokkal! Emlékszel még az összes singongvura? Nézd meg a maratont, mert utána rögtön jön a Saolin krónikák előpremiere!

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Luiz+Gustavo+Luiz+Gustavo+Portrait+Session+PZarvasnP04l.jpgCN RangadÓra: ÖSSZEÁLLÍTÁS
6. és 12. közt minden nap 6.30-kor / ism. 18.10-kor

Várod már a labdarúgó-világbajnokságot? Melegíts be a Cartoon Networkkel! A VB-t megelőző egy héten át mindennap egy egész órán át nézheted kedvenc sorozataid sportos részeit! Csillapítsd a foci iránti vágyadat velünk! Mi elhozzuk Neked Brazíliát!

forrás: Turner

4 megjegyzés:

 1. Nahát, ez nagyon jó lesz! :) A Shaolin leszámolást jó lesz újra látni, és ha jól látom, a Krónikák nem egy szörnyű 3D-s rajzfilm. :)

  VálaszTörlés
 2. Az Inazuma Elevennel mi a helyzet? Arról volt szó, hogy folytatják végre. Vagy csak az eddigi 26 részt adják le?

  VálaszTörlés
 3. @Névtelen: Nem bizony, 2D-s, aminek mi is örülünk! :-)

  @gyshinobi: Sajnos csak az eddigi részek lesznek.

  VálaszTörlés
 4. Úgy tűnik, csalódnom kellett. 2D-s ugyan, viszont - ha jól láttam - a leszámolásoknál átvált az egész arra az undorító 3D-s CGI-ra... Nem lenne bajom vele, de ennek a grafikája valami iszonyat.
  A szereplők szerencsére maradtak, viszont nem tetszik, hogy idősebbek lettek... Nem valami jól sikerült az idősödés megrajzolása, mert szegény Raimundónak szörnyen nagy a homloka. Ez az új francia Ping Pong, hát, feláll tőle a szőr a hátamon. A sorozat - eddig - egyetlen idegborzoló szereplője, attól meg különösen hányok, hogy Omival testvéreknek hívják egymást, rémálmom lesz az "Omi bratyó"-tól... Az előző sorozatban sem csíptem Omit, mert nagyon nagyképű volt, de kiderült, hogy lehet rosszabb szereplőt alkotni.
  Látom, történt változtatás. Dojo sárga lett és szörnyen undorító. Nem tudom elhinni, mi az, hogy Wuyát egy SPIRÁLBA rakta Dashi?! Nevetséges...
  A szinkron szörnyű. Eddig a legtöbb SDI-os szinkron egyáltalán nem tetszett, nem jól szinkronizálnak. Wuya új hangja miatt inkább egy nagymamához hasonlít, Jack hangjától a falra mászok, az új gyerek hangja is irtózatosan rossz, és ha jól hallottam, Omiét is lecserélték.
  Egyébként hogyhogy a Disney XD-t válaszották az USA-ban a CN helyett?

  VálaszTörlés