2014. május 13., kedd

A Nickelodeon 2014. júniusi újdonságai

A Nickelodeon júniusra a legtöbb gyerektévével ellentétben rengeteg újdonsággal készül.

Ben és Holly apró királysága: ÚJ RÉSZEK
7-étől hétvégén 6.40-kor

http://wwwcdn.channel5.com/assets/images/000/039/056/large_size_10394.jpg?1364986917Holly egy fiatal tündér hercegnő, aki most tanul csak repülni, és varázsereje sem mindig úgy működik, ahogyan azt eltervezte. Legjobb barátja Ben, egy kedves kis manó aki bár nem tud repülni, és varázsereje sincs, nagyon jó dolgok elkészítésében. Főleg játékok elkészítésében. Egy apró királyságban élnek, ahol a viragok és a fű, messze túlnövik a legmagasabb fákat is.

Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája: ÚJ RÉSZEK
9-étől hétköznap 18 órakor

Vadonat új részek a legújabb évadból, köztük:
    http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130501155919/kungfupanda/images/0/09/KFPLOADVDCover-art.jpg
  • Chao Mester ellátogat a völgybe, hogy megnézzen egy viadalt. Shifunak meggyőződése, hogy Po és Chao Mester a helyére keresnek valakit. Shifu ősi ellensége, Pai Mei, megérkezik a viadal közepén és azzal fenyeget, hogy elpusztítja Shifut.
  • Po megment egy lányt pár banditától, majd megtudja, hogy a lányt már eljegyezte a sárkány harcos.
  • Ponak köszönhetően, Hundun megnyitja saját boltját a faluban. Ez azonban fenyegetést jelent mr. Ping üzletére nézve.

http://3.bp.blogspot.com/-urJUDOaK1jI/UkpO1sxgwfI/AAAAAAAAAuI/-5XbR0EXaiE/s1600/paw-patrol-.jpgA mancs őrjárat: ÚJ RÉSZEK
16-ától hétköznap 9.35-kor

Sok új kaland és mentős sztori:
  • Mikor egy majom meglóg ketrecéből egy vonat út közben, Ryder és a Mancs Őrjárat felkutatják, átfésülve az egész öblöt.
  • Ryder és a Mancs Őrjárat megmentenek egy kis baglyot, és visszajuttatják anyukájához.

Rocket Monkeys: ÚJ SOROZAT
16-ától hétköznap 15.30-kor

Rengeteg dühös űrlény, hatalommániás gonosztevők és űrcsaták! Ha nincs más hős a láthatáron, a kozmosz Gus és Wally segítségéért kiált A ‚Rocket Monkeys!’ testvérek nem a legfényesebb, vagy legmenőbb hősök, és igen, tényleg büdös a leheletük, de mindent megtesznek, hogy megállítsák a gonosztevőket! Nem zsenik, de ki vannak éhezve az intergalaktikus kalandra.
http://1.bp.blogspot.com/-GCG_amslnIo/T3K8JzqFBAI/AAAAAAAAClc/U5TR9aaunrM/s1600/umiz-promo-launch-vidPreview.jpg
Umizoomi: ÚJ RÉSZEK
27-től péntekenként 8.45-kor

Új részek tele trükkös matematika feladatokkal és formákka.
  • Az umizoomik találnak egy kis űrlényt Gloopyt, aki becsapódott űrhajójával a város közelében. Gloopy haza akar menni, de elveszítette a hajó irányításához szükséges kristályt. Az umizoomik feladata lesz segíteni neki.
  • A csapat barátja Trevis és anyukája, épp egy focimeccsre tartottak, mikor lerobbant a kocsijuk. Az umizoomikon múlik hát, hogy megjavul e az auto, és Travis odaér e a meccsre.
  • Mikor a Bajkeverők kiveszik a ‘STOP’ gombot Mario Húsgolyó gépéből, az egész város megtelik húsgolyókból! Most már csak Millin, Geon és Boton múlik, hogy megtalálják a gombot, és megmentsék a várost!

forrás: Viacom