2014. május 20., kedd

CN Fociakadémia a Vasúttörténeti parki gyereknapon

Idén nyáron az egész világ Brazíliára figyel, ahol a világ legjobb focistái mérik össze tudásukat. Nem csoda, ha ennek hatására gyerekek ezrei álmodoznak nemzetközi futballkarrierről.

A Cartoon Network Fociakadémián futballrajongó gyerekek tölthetik fel legjobb focis trükkjeiket a Cartoon Network weboldalára. A feltöltött videókból a közönség kiválasztja a 20 legjobbat, majd a Képest Sport magazin szakmai zsűrije dönti el, ki lehet az, aki idén egy kísérőjével külföldre utazhat a különleges, személyre szabott edzésre Luiz Gustavoval, a brazil válogatott fiatal játékosával. Az edzésnapról a csatorna filmet készít, amelyet a későbbiekben le is vetít. A fiatal brazil - sztárság ide vagy oda - izgatottan várja, hogy találkozhasson az európai országok győzteseivel: „Mikor láttam a tavalyi arccal Lukas Podoskival készült kampányt, nagyon tetszett. Mindig is nagyon fontosnak tartottam a fiatal tehetségek felkarolását, már alig várom a nevezők videóit! Abban biztos vagyok, hogy rengeteget fogunk mókázni, és abban is, hogy sokat tanulok majd a gyerekektől”.

A fődíj mellett rengeteg értékes nyeremény talál gazdára: a húsz döntőbe jutott játékos elnyeri a CN Fociakadémia tiszteletbeli tagja címet, és menő brazil focis ajándékcsomagot nyer a JatekNet.hu felajánlásában. Emellett a csatorna a legjobb szurkolói videók beküldőit és a weboldalon zajló kvízjáték nyerteseit is egy-egy ajándékcsomaggal jutalmazza.


Életre szóló élmények és elképesztő tárgynyeremények!

Gyere el, nevezz személyesen május 25-én a Vasúttörténeti Parkban és lesd el a legjobb trükköket a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola edzőitől!

A Cartoon Network Fociakadémia hazai nyitóeseménye május 25-én vasárnap lesz a Vasúttörténeti park gyermeknapján lesz, ahol minden látogatót eredeti brazil futballhangulat vár. A lelkes nevezőket egész nap a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola tanárai oktatják a legjobb focis cselekre, lesznek labdás ügyességi feladatok, megtanulhatják a védés alapjait, elsajátíthatják a legjobb kapustrükköket, fortélyokat, lesznek lábtenisz és fejelő játékok. Akik csak egy kellemes napot szeretnének tölteni a parkban, kipróbálhatják a kerti vasút pályán a kisgőzöst vagy a lóvasúttal is utazhatnak. A mozdonyos élmények mellett lesz felfújható erőpróbás játék, kézműves foglalkozások és Csoki Műhely.


Ráadásul idén a Tesco Pelé Roadshow-n is nevezhetsz a CN Fociakadémiára!
  • Május 31. Debrecen, Tesco Extra
  • Június 1. Budapest, Váci út, Tesco Extra
  • Június 7. Miskolc, Tesco Extra

Hogyan jelentkezz?

A Cartoon Network Fociakadémiára jelentkezők idén május 16-től június 13-ig tölthetik fel focis videójukat a cartoonnetwork.hu oldalra. Idén új elemekkel bővült a verseny: a focirajongó gyerekek nemcsak legjobb focis trükkjeikkel kápráztathatják el a zsűrit, de elméleti tudásukat is megcsillogtathatják: akik mindent tudnak a futballról, részt vehetnek egy a weboldalon induló, tudás alapú kvízjátékban is.

A sport- és rajzfilmrajongók kedvenc Cartoon Network-hőseiket is láthatják a sportpályán: a világbajnokság alkalmából napi különkiadás-sorozat indul a legnépszerűbb műsorok ‘sportos’ epizódjaiból június 6. péntektől június 12. csütörtökig Cartoon Network RangadÓra címmel, minden nap 6.30-kor és 18.10-kor. A sorozatok közt szerepel majd a Gumball csodálatos világa, az Angelo rulez, a Ben 10, a Sárkányok: a Hibbant-sziget védelmezői, és a Cartoon Network Focikadémia, amelyből elleshetők a legjobb focis cselek. A nagy sikert aratott Inazuma eleven is visszatér a csatornára június 6-án.

forrás: Turner