2014. június 27., péntek

A Cartoon Network és a Boomerang 2014. júniusi hírei

Ilyen jellegű levelet még sosem küldött a csatorna nekünk, lássuk hát!

Újra szárnyalnak a Pindúr pandúrok!CN

http://media.port-network.com/picture/instance_1/34924_1.jpgCukor, só és minden, mi jó! A Cartoon Network folytatja egyik legkedveltebb sorozatát, a Pindúr Pandúrokat, az új epizódok a tervek szerint 2016-tól láthatók majd. A sorozat 10. évfordulójára “Pindúr Pandúrok: Táncra fűzve” címmel egész estés komputeranimációs különkiadás is készült Ringo Starr vendégszereplésével, amelyet a hazai nézők idén július 26-tól láthatnak a csatornán. A filmpremier alkalmából nyereményjáték is indul: a három szuperképességekkel bíró főszereplő, Csuporka, Sziporka, Puszedli rajongói #pindurpandurokpillanat hashtaggel népszerűsíthetik leg-’pindurpandúrosabb’ fotójukat a neten, amiért menő Pindúr Pandúrok ajándékokat nyerhetnek.

A Digi Sportnál jártak a Sportcsemegézz! győztesei – BOOM

http://2.bp.blogspot.com/-ldRzaW5jZmE/UhzgIBCLvsI/AAAAAAAAAFg/XaxrXH1BWuM/s1600/LiceComp_S3_3c_002-796705.jpgNem mindennapi osztálykiránduláson vehetett részt a Kispesti Vass Lajos Általános Iskola 1.c osztálya. Az elsősök nyerték meg a Boomerang csatorna egészséges életmódra nevelő ’Sportcsemegézz’ c. versenyét. Jutalmuk egy nem mindennapi, sportos osztálykirándulás volt, ahol bepillanthattak a DIGI Sport csatorna kulisszatitkaiba. A gyerekek a belenézhettek egy élő adásba, részesei lehettek az adás előkészületeinek, kipróbálhatták a szinkronizálást, a kamerák vezérlését, a hírolvasást és hogy milyen egy stadion gyepszőnygén állni, ráadásul a róluk készült felvételeket hazavihették DVD-n is. Az osztály a kirándulásról DIGI Sportos és Lazy Town-os ajándékokkal és felejthetetlen élményekkel gazdagon tért haza.

Krumplikornis lett a Gumballtervező győztese – CN

A Gumball csodálatos világa c. sorozat rajzversenyén márciustól április végéig tölthették fel a Cartoon Network weboldalára a gyerekek szereplőterveiket, amelyekből a legjobbak plüssfiguraként keltek életre. Az alkotások közül maga a sorozat alkotója, Ben Boquelet, választotta ki a „Krumplikornis” fantázianevű nyertes művet, amely Pelyhe Gréta rajza volt. A győztes rajz a csatornán is megelevenedik majd.

Minden eddiginél népszerűbb a CN Fociakadémia – CN

http://static.origos.hu/s/img/i/1405/20140507luiz-gustavo-cartoon-network-fociakademia.jpg?w=666&h=444Immár harmadszorra küldhetik el a futballrajongó gyerekek legjobb focis trükkjeiket tartalmazó videójukat a Cartoon Network Fociakadémiára. A közelgő világbajnokság szellemében a legjobbnak ítélt videó feltöltője közös edzést nyer Luiz Gustavoval, a brazil válogatott kiválóságával. Idén minden eddiginél több nevezés érkezett a versenyre, 214 pályázó indult a nem mindennapi díjért. A győztest a Képest Sport szakmai zsűrije választja ki július elején.

forrás: Turner