2014. június 18., szerda

Űrmajmok és galaktikus kalandok a Nickelodeonon

Egy messzi-messzi galaxisban él két űrmajom. Nincsenek szuperképességeik, sziklákat sem tudnak emelgetni a tudatukkal, egy dologban azonban megállíthatatlanok: mindent megtesznek, hogy megállítsák a gonosztevőket.

http://nick-intl.mtvnimages.com/uri/mgid:file:docroot:nick.com:/nick-assets/video/images/rocket-monkey/rocket-monkeys-banana-rewards-clip-16x9.jpg?height=360&width=640&matte=true&quality=1Hatalommániás és dühös űrlények fosztogatnak a nyár legújabb animációs újdonságában, amelyet a Nickelodeon hoz el a geekeknek és gyerekeknek egyaránt. De vajon két intergalaktikus szőrmók lesz a világegyetem megmentője? Nem biztos, de a Rocket Monkeys testvérpár azért megpróbálja. Rengeteg dühös űrlény, hatalommániás gonosztevők és űrcsaták.

Ha nincs más hős a láthatáron, a kozmosz a Rocket Monkeys testvérek segítségéért kiált. Gus és Wally olyanok, mint a tűz és a víz: előbbi a komolyabb, kiszámíthatóbb módszerek híve, míg utóbbi jóval lazább és bátran veti bele magát a kalandokba. Az űrmajmok mindent megtesznek, hogy megállítsák a gonosztevőket, hiszen a galaxis megmentésre vár, a jedik pedig épp nem érnek rá. A Rocket Monkeys duó nem túl összeszedett, és igen, tényleg büdös a lehelletük, de a szívük a helyén van és ki vannak éhezve az intergalaktikus kalandokra.

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQwOTI1OTg2Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMjM0OTgxOQ@@._V1_SX640_SY720_.jpgAhogy Luke Skywalkernek ott volt C-3PO, úgy az űrmajmoknak is van ám segítségük, mégpedig egy bádogfejű robot, YAY-OK személyében. Az ő szavatossága is lejárt már, így pont illik Gusékhoz. De ott van a hatalmas banánhoz hasonlító Lord Peel, a dögös, de végtelenül gonosz Monkevil és a Space Gorillas nevű rivális formáció is, hogy a galaktikus szőrmókok napjai ne legyenek túl könnyedek.

Minden hétköznap 15:30-tól két nagyon lelkes, de legalább ugyanennyire kétballábas maki foglalja el a legnépszerűbb gyerekcsatorna, a Nickelodeon képernyőjét, hogy a világegyetem olyan részére kalauzolják el a nézőket, ahol már a fénykard is kevés.

Rocket Monkeys – új sorozat június 16-tól, hétfőtől péntekig 15.30-kor csak a Nickelodeonon!

forrás: Viacom