2014. június 26., csütörtök

Száműzi a klasszikusokat a Cartoon Network

Legalábbis egy időre... Az utóbbi időben – a sok klasszikus visszahozása miatt – általunk is agyondicsért Cartoon Network júliustól fokozatosan veszi le műsoráról a régebbi rajzfilmeket.

http://85.25.151.127/data/2012/12/17/1aAjvc9GOpTNPGw8VoPYrd2ZS4AjjzSEZtNPVMwE4KSmRjKHx0bj75dQZeZD7niXbwHWD83aJOm-300x222.jpgEz betudható az új sorozatok érkezésének, de a napi 5 műsorsávot kitevő Finn és Jake csodálatos utazása adásainak is. A klasszikusok tehát szünetre mennek, de reméljük, nem sokáig és szeptembertől (A Finn és Jake utazása helyén) vagy év végétől újra láthatjuk őket a rajzfilmhálózaton, hiszen a Cartoon Network a Nickelodeonnal és a Disney csatornával ellentétben kiemelten foglalkozik a klasszikusaival, gondoljunk csak a tavaly indított külön minioldalra vagy az új különkiadást kapó Bátor, a gyáva kutyára, esetleg az új évaddal visszatérő Pindúr pandúrokra!

A következő sorozatok tűnnek el: július 7-étől a Pindúr pandúrok (egy utolsó maraton erejéig azért visszatérnek, 26-án és 27-én), augusztus 19-étől az Én vagyok Menyus és Bátor, a gyáva kutya, 26-ától a Scooby-Doo, merre vagy?, 29-étől pedig a 21 éve folyamatosan képernyőre tűzött Tom és Jerry is.

Az említett rajzfilmek helyére többnyire a következők kerülnek: Johnny Test, Kalandra fel!, Gumball, ÚJ! Steven Universe, Totál Dráma. Azonban így is maradnak retró sorozatok (Johnny Bravo, Billy és Mandy, Ed, Edd és Eddy, Dexter laboratóriuma) és egy klasszikus vissza is tér augusztusban: a Tini titánok. A tovább mögött a rendkívüli júliusi műsorváltozás elemei.

Július 7-étől

hétköznap
6.30 Pindúr pandúrok → Johnny Test
6.55 Angelo rulez → Johnny Test
14.45 Újabb bolondos dallamok → Totál Dráma
15.10 Tom és Jerry → Újabb bolondos dallamok

5 megjegyzés:

 1. Könyörgöm, azt ne mondják már komolyan, hogy éjjel-nappal nyomatják ezeket a szörnyűségeket! A Johnny Test az egyetlen nézhető közülük.
  Vélemény volt, nem szeretnék megsérteni semmit, csak már bántja a szemem, hogy azok az undorító karakterek mindenhol mutatják...

  VálaszTörlés
 2. Mi szeretjük a többi új sorozatot is, de azt mi sem értjük, mi értelme van napi 4-5 Kalandra fel!-nek és Gumball-nak. A Parkműsor meg a másik: csak esténként adják, ám akkor majd' háromnegyed órán keresztül az megy (hétköznap, hétvégén egyaránt)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem pont a kedvenceim amiket felsoroltál de az azért elég szörnyű ha az ilyen jó régi rajzfilmeket haggyák törölni..

   Törlés
 3. Igen, én is pontosan így gondolom, ahogy Ti, csak nálam közrejátszik még az ellenszenv is..

  VálaszTörlés
 4. Fúú ez kiakasztott. Nincs is CN-em, de véleményem lehet róla.:D Eddig se szerettem ezeket a műsorokat, non-stop meg főleg nem. Egyedül a Totál Drámának örülök...

  VálaszTörlés