2014. június 30., hétfő

Újra kinyit Bob burgerfalodája

A második évad után a harmadik szezonjára is megnyitotta kapuit Bob csődre ítélt burgerezője. Loren Bouchard, a rajzfilm készítője saját elmondása szerint azért alkotta meg Bob burgerfalodáját, hogy új színt vigyen az animációs sorozatok sablonos világába. 

Bobék történetével bevezetett egy egészen különleges műfajt: a munkahelyi animált szitkomot. A sorozat különlegessége, hogy Bouchard és társai nem kizárólagosan a családi életre koncentrálnak: abban is meglátják a poént, hogy milyenek a mindennapok egy örökösen az összeomlás szélén lavírozó vállalkozásban.

http://pics.indavideo.hu/videos/001/467/611/1-2.jpg

Míg hősünk, Bob csődöt vizionál, a sorozat készítői elégedettek lehetnek a sikerrel: a harmadik évadban olyan neves színészek vállaltak vendégszereplést, mint a Másnaposokból ismert Zach Galifianakis, Bill Hader és Aziz Ansari humoristák, valamint a Golden Globe-díjas Jon Hamm, aki ezúttal egy wc-nek adja a hangját.

Bob burgerfalodája 3. évad. Premier június 26-án 21.00-kor, új részek minden kedden és csütörtökön 21.00-kor a Comedy Central műsorán!

forrás: Viacom