2014. július 31., csütörtök

Flúgos futamra készülnek a Totál Dráma-versenyzők

Nem, ez itt nem a régi Hanna-Barbera rajzfilmsorozat, csak bejelentették a Totál Dráma 2015–2016-ban bemutatandó spin-offját (ez tehát nem egy újabb évad lesz), Total Drama Presents: The Ridonculous Race címmel. Ebben a cikkben összeszedjük azt a keveset, amelyet tudunk róla.

http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20100718180423/totaldramaisland/images/a/a1/TDR_Radioactive_Rats_Team_and_Heather.jpgA cím 'ridonculous' szava szóvicc, a 'ride' (fuvar) és a 'ridiculous' (képtelen, nevetséges) szavak összevonásából jött létre. A magyar cím lehetne A Totál Dráma Bemutatja: Az őrült futam. Az új sorozat új szereplőket fog versenyeztetni, de A sziget fellázadhoz hasonlóan több régi szereplő is visszatér egy-egy epizód erejéig. A műsorvezetőkről nem esett szó, de nyilván itt is Chris McLean és a Séf lesznek a házigazdák.

http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20100724231605/totaldramaisland/images/8/8c/Heather_boobs.jpgAz új évadot is a megszokott stáb készíti, élén Tom McGillis-szel és Jennifer Pertsch-csel. Alex Ganetakos lesz a vezető producer, aki korábban a 6teen és a 3–5. TD-évadoknál is ugyanezt a szerepet töltötte be.

A rajongók visszajelzéseit is felhasználó új sorozat mellett a készítő Fresh TV egyelőre nem tervezi elindítani a Totál Dráma – Pahkitew-sziget utáni – 7. évadját. A Ridonculous Race-t ugyancsak a Teletoon fogja sugározni Kanadában, az USA-ban és Magyarországon is valószínűleg marad a Cartoon Networkön a valóságshow.

Lájk, ha Te is várod már!