2014. július 29., kedd

A FOX a 2014-es San Diego Comic Conon

A San Diego Comic Con-ról idén sem hiányozhattak a FOX sorozatainak képviselői. A látogatók találkozhattak a Simpson család, a Family Guy és a Bob burgerfalodája készítőivel is.

Levetítették azt a bizonyos epizódrészletet, amelyre talán legjobban várt a közönség: a jelenet a Simpson Guy c. epizódból való (a Family Guy és a Simpson család egyórás, keresztezett részéből). Az ízelítő itt tekinthető meg.


A Simpson-pultnál a sorozat készítői, többek közt Matt Groening írtak alá szuper Simpson-posztereket és persze válaszoltak a rajongói kérdésekre. Most először maga Homér is megjelent! :-) A 26. évadot szeptember 28-án mutatják be Amerikában.

A Bob burgerfalodája-pultnál a kérdezős percekből kiderül, Louise készen áll-e a szerelemre és a szinkronhangok is megszólalnak egy-egy párbeszéd erejéig, a móka kedvéért. Az új évad premierje október 5-én lesz az amerikai FOX-on.

A Family Guy írói többek közt beszéltek a közelgő új részekről, köztük egy karácsonyi különkiadásról, amiben Jézus visszatér. A 13. évad premiere szeptember 28-án lesz a tengerentúlon.

A FOX összes rajzfilmes, Comic Con-os videója megnézhető az Animation Domination csatornáján.

Nézd meg a legjobb képeket a Facebook-albumunkban!