2014. augusztus 6., szerda

A Minimax 2014. szeptemberi újdonságai

A Minimax szeptemberre egy új sorozattal, két új évaddal és egy új filmmel készül.

Márti: ÚJ SOROZAT
6-tól minden nap 17.40-kor

Harminc országban, 30 millió példányban eladott siker könyv után Márti a képernyőkön is megelevenedik. Márti a sorozat során felfedezi a világot, te is sokat tanulhatsz tőle! Főhősünk több mint 50 éve varázsolja el a gyermekeket és felnőtteket egyaránt, most a Minimax képernyőjén követheted kalandjait.

Rosie világa: ÚJ RÉSZEK
5-től minden nap 07.00-kor

Rosie mindent tud a barátságról és alig várja, hogy ezt bebizonyíthassa neked! Mesénk főhőse egy kedves kis rongybaba aki igazán színes kis kompániát gyűjtött maga köré. Együtt szeretnék megismerni az igaz barátság jelentését, ezért tiszta szívből segítik egymást. Még ha olyan lehetetlennek tűnő feladatokról is van szó, mint elrejteni egy óriást, akinek minden vágya, hogy a többiekkel együtt játszhasson bújócskát.

Csillagpor Akadémia: ÚJ RÉSZEK
15-től minden nap 07.33-kor

… és akkor Eagle, Robyn, Hawk és a Csillagpor Akadémia többi kadétja döbbenetes erővel és gyorsasággal átsüvít a sztratoszférán, nagy kurjantások közepette egyre kitörnek a Föld légköréből, az előttük álló izgalmas küldetések felé közeledve.

Thomas a gőzmozdony - A bátor mozdonyok kalandja: ÚJ FILM
27-én 08.00-kor

Sodor szigetén mindig történik valami izgalmas. Thomas épp az Agyagbányában tüsténkedik, amikor vihar tör ki, és az esőtől az agyagfalak instabillá válnak. A villámlás fényében Thomas mintha óriás lábnyomokat pillantana meg a felette lévő emelkedőn, ám egy földcsuszamlás miatt nincs ideje fényt deríteni a rejtélyre. Billnek és Bennek szerencsére még idejében sikerül kimenteniük Thomast! Kedvenc gőzmozdonyunk nem tud visszamenni a bányához, hogy megbizonyosodjon róla, mit is látott valójában, így Percynek mesél az esetről, akinek azonnal meggyőződésévé válik, hogy egy szörnyeteg garázdálkodik a szigeten. Annyira inába száll a bátorsága, hogy még az esti Postavonatot sem meri elszállítani. Amikor pedig feltűnik egy szokatlan, lépcsőzetes kazánú gőzmozdony, Percy rögtön arra gondol, hogy ő a szörnyeteg. James ugratni kezdi Percyt, és próbál még jobban ráijeszteni, ám a Gator névre hallgató új mozdony igazi barátnak és szövetségesnek bizonyul, aki segít Percynek ráébredni, hogy mi is az igazi bátorság.

Thomas, a gőzmozdony és barátainak története világszerte töretlen népszerűségnek örvend a kisgyermekek körében. A mozdonyról szóló első könyvet a szerző, Reverend W. Awdry 1945-ben írta, aki saját gyermeke számára találta ki a beszélő mozdonyok figuráit.

forrás: AMC