2014. december 27., szombat

Ilyen volt 2014 és lesz 2015: Boomerang

A Cartoon Network után nézzük annak társcsatornáját, a Boomerangot is a 2014-es év vonatkozásában!

Újdonságok

Új sorozatot először áprilisban mutatott be a Boomerang, a 2013-ra ígért klasszikust, az Animániát. Májusban aztán jött a Történetek a farmról c. óvodásoknak szóló élőszereplős(!) sorozat, júniusban azonban fellélegezhettünk: a világpremier után nem sokkal megérkezett a vadonatúj A Tom és Jerry-show. Októberben bemutatták a szintén kicsiknek készült élőszereplős műsort, a Boomerang meséket, amely a korábban bemutatott Cartoonito mesék második évadának tekinthető.

Decemberre két új, animációs filmmel készült a Boomerang, bemutatták az Alfa és Omega 2-t és a Dzsungelriportok: Vissza a jégmezőkre c. filmet. Új részeket láthattunk a következő sorozatokból: A Garfield-show, Pizsamás banánok, Szilveszter és Csőrike kalandjai, Lazy Town, Tűzoltómesék.

Tragédia

Bár a Cartoonito (mint blokk) megszűnt januárban, a klasszikusok levételét idén is folytatták. A hajdan egész nap klasszikus rajzfilmeket sugárzó tévéadóra ma már alig lehet ráismerni és ez 2015-től még inkább igaz lesz…

2015

Februárban jön az arculatváltás, amit már kifejtettünk korábban és sajtóközlemény is érkezett róla.

Várjuk a véleményeteket!

3 megjegyzés:

 1. Nem gondoltam volna, hogy ti is úgy gondoljátok, hogy a klasszikusok elvételével tönkretesznek egy csatornát. De legalább nem vagyok egyedül :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, hogy nem vagy egyedül! Sokan így gondolkoznak. :)

   Törlés
 2. Én régebben nagyon szerettem nézni de amióta levették a régi műsorokat amik még nézhetőek voltak egyáltalán nem is nézem

  VálaszTörlés