2015. január 18., vasárnap

Élőszereplős és animés feldolgozást is kap a Ghost in The Shell

Nemrég derült ki: Scarlett Johansson játssza a főszerepet a Ghost in The Shell hollywoodi élőszereplős filmfeldolgozásában, de minden GiTS-rajongó örülhet, hiszen emellett egy animációs filmben is megelevenednek a szereplők.

Animációs

A készítők elmondása szerint az animációs film az eredeti történet következő evolúciós lépcsője.

A Japánban nyáron bemutatandó animáción nagyrészt a Ghost in the Shell: Arise készítői dolgoztak, a filmet Kazucsika Kisze rendezte, aki a szereplőtervezés irányítójaként is közreműködött. A forgatókönyv Tó Unukata tollából született meg, a zenét pedig Corneliu komponálta. A szereplők hangjai között is jó pár Arise-os színészt találhatunk, többek között Mája Szakamotót, Ikkuju Jukut, Kenicsiru Macudát, Taraszuke Singakit, Sunszuke Szakuját, Takuru Nakakunit, Juji Uedát, Kazuja Nakait és Mijuki Szavasirót.

Mini-előzetes a tovább mögött.Élőszereplős

Nemrég számoltunk be arról, hogy Scarlett Johansson lesz a tervezett hollywoodi élőszereplős Ghost in the Shell-adaptáció főszereplője. A filmet a Rupert Sanders fogja rendezni, akinek első mozifilmje a Hófehér és a vadász volt.A film forgatókönyvét William Wheeler írta, aki eddig két játékfilmen dolgozott hasonló beosztásban, a Zsaroló a zsáneremben, illetve a Beugratásban.

A film 2017. április 14-én kerül a mozikba.

1 megjegyzés:

  1. "Azt ugyanis még nem tudni, hogy mikor kezdődne a Ghost in the Shell forgatása, de ha az egybeesik az Amerika kapitány 3 tavaszi munkakezdésével, akkor utóbbiból szinte biztos, hogy kimarad Fekete Özvegy karaktere" Ez nem valószínű hogy megtörténik, ugyanis az Amerika Kapitány: Polgárháborún dolgozó Russo testvérek, sőt, maga Scarlett Johanson is megerősítette hogy benne lesz a filmben, és nem tartom valószínűnek hogy egybeesne: collider.com/captain-america-civil-war-scarlett-johansson/

    VálaszTörlés