2015. január 16., péntek

A Nickelodeon 2015. januári újdonságai

Megkésve kaptuk a sajtóközleményt, de jobb később, mint soha! Íme, a Nickelodeon januári újdonságai.


PingBob: MARATON
17-én és 18-án 13/14EET órától

SpongyaBob a világ egyik legszeretetreméltóbb mesehőse, aki nagylelkűségével és optimizmusával azonnal belopta magát az emberek szívébe. A folyamatosan bolondozó tengeri szivacs jókedve mindenkire átragad, még a legszürkébb januári napokon is képes feldobni a hangulatot. Hősünk és legjobb barátja Csillag Patrik a Nickelodeon maratoni epizódjai során minden eddiginél izgalmasabb kalandokba keverednek, amelyekkel Bikinifenék lakóinak nyugalmas életét is felforgatják. Ha pedig ez nem lenne elég, a SpongyaBob epizódok után azonnal nevethetünk a világ legkedveltebb pingvinjeinek humorban bővelkedő küldetésein. Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény mindig garantálják a jó hangulatot. Kapitány, a pingvin csapat vezetője élénk képzelőerejének köszönhetően alávaló összeesküvést sejt minden véletlen egybeesésben. Jobb keze, Kowalski, egy tudományos lángelme, aki bármikor kész a helyzet teljeskörű elemzésére vagy egy ötletgazdag találmány összeszerelésére. Az elitkommandós csapat fegyverneppere Rico, akinek gyomra az összes szükséges eszköz végtelen tárháza, csapatukat pedig a mindig nyitott és kedves újonc: Közlegény jelenléte teszi teljessé.


Tickety Toc: ÚJ RÉSZEK
5-étől hétköznap 9.10/10.10EET-kor

Tíz új mese, bennük:

 • Puffety túl nagy ahhoz, hogy jól érezze magát a Vidámparkban, ezért az ikrek kitalálják, hogy legyen ő a Hullámvasút. Amikor McCoggins egy gyorsítót tesz rá, a kiskutya irányíthatatlanná válik. Vajon meg lehet állítani a Chim Time-mal?
 • Az ikrek megtalálják Madame Au Lait régi repülőjét. Megjavítják, azt remélve, hogy a hölgy majd megmutatja a magasban repülő trükkjeit. Amikor az ikrek véletlenül felszállnak a repülővel, Madame Au Laitnek régi repülő tudományára kell hagyatkoznia.
 • Az ikrek megtalálják egy ősi Clockosaurus csontjait. Mikor összerakják a csontokat véletlenül életre keltik a dinoszauruszt, aki rászabadul a városra. Az ikreknek meg kell állítaniuk mielőtt megeszi az Időtornyot.


Béci és RéciÚJ RÉSZEK
9-étől pénteken 10/11EET órakor

Új részek, bennük:

 • Zack talál egy gyönyörű drágakövet és kiakarja állítani a Pop-Up Museumban, de Quack
 • elhagyja azt.
 • Amikor Zack még nem akarja, hogy vége legyen egy játékkal teli napnak, küldetésre indul, amelynek célja, hogy megakadályozza, hogy a Nap lenyugodhasson, így a napnak sosem lenne vége.
 • Amikor Quack talál egy régi lámpát, egy Dzsin jön elő belőle, aki megígéri, hogy három kivánságot teljesít. Végül azonban Quack rengeteg bajba keveredik.
 • Zack és Quack filmezős estét tartanak, de Zacknek elfogy a pattogatott kukoricája, így elindul egy varázslatos popcorn mezőre, hogy egy nagyobb adagot beszerezhessen belőle.Ben és Holly apró királyságaÚJ RÉSZEK
12-étől hétköznap 9.20/10.20EET-kor

Vadonatúj részek Bennel és Holly-val:

 • Lucy apukája el kezdi felásni a mocsarat, így a Kis Királyság veszélybe kerül. Hogyan állíthatják meg a férfit, anélkül, hogy lelepleződjenek?
 • Thistle király és királynő megkéri Nanny Plumot és a bölcs, öreg Elfet, hogy építsenek egy hajót, ami megverheti a Marigoldsokat. A két manó versenyezni kezd, hogy legyőzzék egymást, és a másiknáljobb hajót építsenek.
 • Holly és Ben Lucy sulijában töltenek egy napot, de rejtőzködniük kell, hogy Miss Cookie ne lássa meg őket. Vajon kibírják az óra végéig?

forrás: Viacom (szerkesztve)