2015. március 16., hétfő

Jöhet az új He-Man film

Hosszú idő után elkészült az új He-Man film legújabb forgatókönyve, és ha zöld utat kap, akkor hamarosan készülhet az új The Masters of the Universe-film!


Aki esetleg nem ismerné: a He-Man and The Masters of the Universe egy rajzfilmsorozat, amely 1983. szeptember 5. és 1985. november 21. között futott. Főszereplője egy idegen bolygón élő, He-Man nevű herceg, akinek hatalmas erő kerül a tulajdonába, amivel a gonosz ellen harcol. A sorozat hazánkba is eljutott Az univerzum védelmezői címen. Később a sorozat kapott egy spin-offot She-Ra: Princess of Power néven, amely 1985 és 1987 között futott, és két évadot élt meg. A sorozatot később újraélesztették 1990-ben The New Adventures of He-Man néven, majd 2000-ben érkezett egy új, háromévados sorozat, mely szintén a He-Man and The Masters of the Universe nevet viselte. Ezt a magyar CN is adta. A sorozatból korábban már készült élőszereplős film 1987-ben, Masters of the Universe (hazánkban He-Man – A világ ura) címen, akkor Dolph Ludgren játszotta a címszerepet, aki egyébként a készülő új film iránt is érdeklődött már.

A film forgatókönyvének megírását Jeff Wadlow kapta meg, majd mostanság posztolták a forgatókönyv elejét. (jobbra). A film rendezői székére esélyes Jon M. Chu (G.I. Joe: Megtorlás) és Mike Cahill is. A filmnek egyelőre nincs dátuma, de várhatóan 2016-ban vagy 2017-ben már számíthatunk rá. Ezt bizonyítandó, nemrég a Columbia végre megosztott egy részletet a projektből, ami nem más mint He-Man macskájának, Battle Cat-nek a vázlata!


Ti mit szólnátok a filmhez?