2015. április 5., vasárnap

A Nickelodeon 2015. áprilisi újdonságai

A Nickelodeon egy maratonnal és két új évaddal készül áprilisra.


Húsvéti maratonok: MARATON
4-étől 6-áig 13.20/14.20EET-kor

A tavasz közeledtével az óceán mélyén is felpezsdül az élet, SpongyaBobnak, Csillag Patriknak és Bikinifenék lakóinak minden eddiginél izgalmasabb kalandokban lesz része. Miközben Rák úr egy luxus hajóúton piheni ki a fárasztó hétköznapokat, Plankton újabb és újabb kísérleteket tesz a herkenytűburger titkos receptjének eltulajdonítására. Természetesen kedvenc szivacsunk sem unatkozik: SpongyaBob megjárja majd a Holdat Szandi mókus társaságában, családi nyaralásra indul a szüleivel, megpróbálja előcsalogatni Tunyacsáp boldog emlékeit, sőt, még a karatét is kipróbálja.

Minden gyerek izgatottan készül a tavaszi szünetre – így van ezzel a mindig játékos Timmy is, aki várva-várt szabadidejében lépten-nyomon könnyfakasztóan vicces szituációkba keveredik. Az április elején vetített epizódokban Timmy családja szorult helyzetbe kerül, amikor csapdába ejti őket egy társasjáték, miközben a család mágikus kutyusa, Blöki emberi tulajdonságokra tesz szert. Crocker ezt kihasználva megpróbálja hipnotizálni, és Timmy tündéri keresztszülei ellen fordítani a szerencsétlen ebet. Vajon sikerül véghezvinni ördögi tervét?

A Jade palota szent ligetében lassan virágba borul a cseresznyefa, Shifu mesternek, Po-nak és az Őrjöngő Ötös tagjainak pedig vadonatúj kihívásokkal kell szembenéznie. Kedvenc pandánk ügyefogyott módon igyekszik Shifu mester szerelmi életét egyengetni, miközben öt barátjával a városka vízellátásának tisztaságáért küzdenek. Közben egy villámcsapás következtében Po gondolatolvasóvá válik, de újonnan szerzett képességével mindenkit az őrületbe kerget…

Spongyabob Kockanadrág: ÚJ RÉSZEK
6-ától hétköznap 17.35/18.35EET-kor


Dóra és barátai: ÚJ SOROZAT
1-jétől hétköznap 10.50/11.50EET-kor


Tini Nindzsa teknőcök: ÚJ RÉSZEK
12-étől vasárnap 10.25/11.25EET-kor

A négy pizzaimádó harcosnak a sorsfordító küzdelemre való felkészülés mellett egymás ugratására is marad ideje, az ártatlanok megmentését követően pedig természetesen kedvenc pizzájukból is elfogyasztanak néhány szeletet. A TNT harmadik évada lélegzetelállítóan izgalmas jelenetekkel várja a nézőket. A vadonatúj epizódokban Donatello, Leonardo, Michelangelo és Raffaello New Yorkból elmenekülve April családi farmján találnak menedéket, ahol fel kell dolgozniuk szeretett mesterük, Szecska elvesztését és szembe kell nézniük azzal, hogy talán a megsérült Leo sem épül fel. Még szerencse, hogy az öreg patkány szelleme a túlvilágról is segíti, és életmentő tanácsokkal látja el őket: segítségével sikerül szembenézniük félelmeikkel, és erős csapatként szállhatnak szembe a veszedelmes Kraang sereggel. A pizzaraimádó teknőcök rajongói Magyarországon először a Nicken láthatják a harminc éve futó óriási sikerrel futó sorozat új részeit.

forrás: Viacom