2015. szeptember 10., csütörtök

Rövidhírek 75.


A Nickelodeon új formában szeretné visszahozni klasszikusait. A Bosszúállók-szerű mozifilmben visszatérhetnek a Fecsegő tipegők és a Hé, arnold! sztárjai!


Ezen a képen a Warner Bros. Animation aktuális rajzfilmsorozatainak plakátjai láthatóak. Hogy mi ebben a furcsa? A jobb oldali képen egy JLA című sorozat látható. Sokak szerint ez a Justice Leauge Animated lesz, amit remélhetőleg nem kaszálnak el olyan hamar, mint Az igazság ifjú ligáját.


Most vasárnap minden KIKA áruház kivételesen megnyitja kapuit, ennek örömére a szombat és vasárnap 9:00–18:00 között tartó családi programjaihoz a CN is csatlakozik, ahol megismertetik Képzeletműhely című pályázatukat. Részletek: facebook.com/events/1638502646408522/


Végre! Hamarosan érkezik az AXN-re a Cartoon Network által abbahagyott Star Wars: A klónok háborúja 6. évada országos premierként! Csatornapremierként a Disney sorozata, a Star Wars: Lázadók is látható lesz majd.


Akinek nincs Cartoon Networkje, az most örülhet. A Lego Ninjago negyedik évada csatornapremierként szeptember 17-én érkezik az RTL Klubra.


Új sorozatot vett a Disney Junior 2016-os nemzetközi sugárzásra PJ Masks címmel, amely minden bizonnyal magyarul is bemutatásra kerül.

A 75. cikk alkalmából készítettük el különleges módon az aktuális Rövidhíreket. Tetszik?