2015. november 8., vasárnap

Az AMC 2015. decemberi újdonságai

Az AMC nagy meglepetésre animációs csatornapremierrel készül. Csatornapremierekkel. Animékkel. Néggyel. Leesett az állunk.


Bár ezeket a filmeket láthattuk már a Viasat6-on, örömteli látni, hogy – ha nem is biztos, hogy hosszú távra – de újabb tévécsatorna fordít figyelmet az animációs filmekre.

Ninja Scroll: ÚJ FILM
2-án 22:45-kor

Dzsube Kibagami, a legendás harcos magányosan vándorol az országban. Útja során megment egy gyönyörű nindzsanőt, Kagerót, akinek társait lemészárolta Tesszaj, a démoni erejű harcos. Kagero a közeli Koga nindzsa klán tagja, és azért indult útnak, hogy kiderítse, mi okozta azt a szörnyű járványt, ami egy egész falut kipusztított. Hamar kiderül, hogy a támadó nincs egyedül, ő csak az egyik Kimón nyolc ördöge közül. Dzsube nem menekülhet előlük, egytől-egyig le kell győznie őket, ha életben akar maradni, de nem pusztán a saját élete a tét: egy olyan összeesküvés nyomaira bukkan, ami az egész sógunátus jövőjét veszélybe sodorhatja.


Vampire Hunter D VérszomjÚJ FILM
9-én 22:00-kor

D, a vámpírvadász és társai egy lány kiszabadítására indulnak, akit egy vámpír rabolt el az otthonából. A film egy fantasztikus japán animefilm, melynek hangulata egyszerűen bámulatos, a rajzok művésziek, minden tökéletesen ki van dolgozva, és a zenei aláfestés is remekül illeszkedik a történethez.

Blood, az utolsó vámpírÚJ FILM
16-án 22:00-kor

Saya ránézésre teljesen átlagos japán kamaszlány. Valójában azonban ő – az ember apától és vámpír anyától származó szamuráj – az utolsó igazi vámpír. Saya a titkos Tanáccsal együttműködve megszállottan próbálja megszabadítani a Földet az emberi vérrel élő, pusztító szörnyektől. Új megbízása szerint egy tokiói katonai támaszpontra indul, ahol nem csupán fegyverforgató tudását, de minden emberfeletti képességét is össze kell szednie.

Szentjánosbogarak sírjaÚJ FILM
23-án 22:00-kor

A film egy fiatal testvérpár szívszorító sorsát követi végig a második világháború sújtotta Japánban. Szeita és alig négyéves kishúga, Szecukó apja egy hadihajón szolgál, amikor anyjuk életét veszti bombázás okozta tűzvészben. A két árva egyik nagynénjükhez kerül, ám hamarosan kiderül, hogy a háborúban elszegényedett, bizalmatlanná vált társadalomban csak magukra számíthatnak, és kénytelenek egyedül szembenézni a háború poklával. A fenyegető éhség és a bombázók árnyékában csak a szentjánosbogarak halvány fénye képes a reményt életben tartani.

forrás: AMC & PORT.hu