2015. november 13., péntek

A Boomerang 2015. decemberi újdonságai

A Boomerang decemberben elhozza az új Bolondos dallamok-sorozatot, a Mr. Bean első évadát, amit korábban a Minimax adott és az Alfa és Omega legújabb filmjét.


Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól: ÚJ SOROZAT
26-ától hétvégén 11:30-kor / ism. aznap 18:10-kor (magyar cím hamarosan)

Tapsi Hapsival a főszerepben indul december végén az új sorozat, amely a klasszikus Bolondos dallamokat idézi rövid epizódjaival és az eredeti sorozat hangulatát igyekszik visszahozni. Tapsi Hapsinak ismét túl kell járnia Rissz-Rossz Sam eszén, de az új szereplők mellett visszatér a Prérifarkas, a Kengyelfutó Gyalogkakukk és még sok más, ismert figura.


Mr. Bean: ÚJ RÉSZEK (1–26.)
7-étől hétköznap 14:10-kor / ism. másnap 7:20-kor

A Rowan Atkinson alakította Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. 1979 óta tartó töretlen sikere zálogaként 2002-ben megszületett a rajzfilmfeldolgozás. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmacijával él egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibb problémából is még nagyobb galibát csinál, ám azt olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna. A vadonatúj évad bemutatása után decemberben a Boomerang elhozza az első évadot, csatornapremierként.


Egy hét Mr. Beannel: MARATON
7-étől hétköznap 6:00-kor és 14:10-kor

Az idén – országos premierként – bemutatott vadonatúj Mr. Bean-részek után a Boomerang – csatornapremierként – elhozza a rajzfilmsorozat első évadát. Az első heti premier epizódokat minden nap egy-egy minimaraton vezeti fel az új Mr. Bean-évad részeiből.


Alfa és Omega: Mozizz!MARATON & ÚJ FILM
1-jétől 4-éig 17:45-kor

A tél első hetében családi mozimaratont tart a Boomerang csatorna. A nézők minden nap más-más Alfa és Omega-filmet láthatnak, amelyek egy farkasfalka kalandos utazását tárják elénk, minden epizódban egy-egy izgalmas történetszállal. A december 4-én, pénteken műsorra tűzött ötödik rész országos premierként kerül bemutatásra.

Folytatódó újdonságok (bővebben): Uhu és pajtásai (ÚJ RÉSZEK)

A Boomerang decemberi műsora letölthető a TV-újság menüpontból.

forrás: Turner