2015. november 11., szerda

A Cartoon Network 2015. decemberi újdonságai

A Cartoon Network decemberben elhozza a Parkműsor 6. évadának befejező részeit és bepillantást ad a vadonatúj Lego-sorozatba. Ezen kívül számos maraton is lesz, a karácsonyi különkiadások listáját később közöljük.


Parkműsor: ÚJ RÉSZEK (89–96.)
7-étől hétköznap 17:40-kor / ism. aznap 20:35-kor és szombaton 20:10-kor

A Parkműsor decemberben startoló új epizódjaiban sem lesz hiány a sorozatra jellemző egyedi humorból és a természetfeletti jelenségekből. Az egyik részben Mordecai, Rigby, CJ és Eileen megtalálják az ifjúság kútját, egy másik epizódban pedig egy földönkívüli, partiarc ló száll le a Földre, hogy segítsen Mordecai-nak és Rigby-nek átmenni a történelemvizsgán.


A nindzsa napja: MARATON
5-én 8:05-től 21:00-ig

A december 5-ei nemzetközi nindzsanapot közkedvelt animációs Lego-sorozatunk maratoni vetítésével ünnepeljük meg. A reggeltő estig tartó ünneplés alatt harminc LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei-epizódot láthatnak az ifjú nézők egymás után. Poénokkal fűszerezett akcióban és kalandban nem lesz hiány!


Lego: Nexo Knights: ÚJ SOROZAT (1–2.)
28-án 10:40-től / ism. 30-án 11:30-tól

A Cartoon Network büszkén bemutatja a Lego vadonatúj, Nexo Knights névre keresztelt termékcsaládjához kapcsolódó új animációs sorozatot, amely remekül kiegészíti majd a csatorna legós kínálatát, amely a Ninjago: A Spinjitzu mesterei című sorozatból és a Lego Star Wars- és Lego Batman- epizódokból áll. Bár a Lego: Nexo Knights premiere 2016-ban lesz, a gyerekek már december végén bepillanthatnak az első két részbe.

Folytatódó újdonságok (bővebben): Téli maratonok (MARATON), Medvetesók (ÚJ SOROZAT)

A Cartoon Network decemberi műsora letölthető a TV-újság menüpontból.

forrás: Turner

8 megjegyzés:

 1. Mi lett a Totál Drámával??? Teljesen levették a képernyőről... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A többi európai Cartoon Networkön sugározzák, úgyhogy van remény a visszatérésére. Az új évad szintén a CN-re várható.

   Törlés
 2. Boomerang-ról vannak hírek?

  VálaszTörlés
 3. Miért van még a Pindur Pandurok a csatornan? Kedvelem azt a mesét, de már 1 ÉVE ugyanazokat a részeket adják. Nézi egyáltalán még valaki?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valószínűleg azért, hogy a 2016-ban érkező új sorotatot felvezessék vele. Az nem tudom, miért van, hogy sajnálatos módon csak az 5–6. évadot(?) adják.

   Törlés
  2. Csak max 10-12 részt adnak (a legtöbb a 6 évadbol van) Vérlázitó hogy leszedik a Shaolin Leszámolást de ezt még mutatják.

   Törlés
  3. Hát ez tényleg gáz. A Saolin leszámolást pedig lehetne a krónikákkal közösen, 21:15-kor adni.

   Törlés