2015. december 15., kedd

A JimJam 2016. januári újdonságai

A JimJam januárra maratonokkal készül.


Pingu: MARATON
2-án, 3-án, 30-án és 31-én 10:00–13:00

Pingu az Antarktiszon él, így hát mindennapjait az antarktiszi pingvinek megszokott tevékenységeivel tölti - hatalmas, zengő-bongó jégbarlangokat fedez fel, halteniszezik, elhagyja a kishúgát, kincsestérképre bukkan, és csínyeivel különböző módokon felbosszantja a helyi pingvinközösséget. Tarts te is a pajkos, suta kis Pinguval, amint családjával és barátaival játszik és tevékenykedik.Thomas, a gőzmozdonyMARATON
9-én és 10-én 10:00–13:00

Thomas, az 1-es számot viselő pimasz, kék gőzmozdony gyakran kerül slamasztikába amiatt, hogy olyan dolgokhoz is túlságosan nagy lelkesedéssel fog hozzá, amelyeket inkább nagyobb és megfontoltabb mozdonytársaira kellene hagynia. A viharfellegek azonban mindig hamar tovaszállnak Thomas feje fölül, aki aztán folytathatja a nyüzsgést a rendező pályaudvaron, mozdonybarátai társaságában.


Angelina BalerinaMARATON
16-án és 17-én 10:00–13:00

Angelina Balerina egy egér, aki arról álmodik, hogy balerina lesz. Barátaival minden alkalmat megragad a táncra, és különböző előadásokon is megmutatják a tehetségüket. Számos kalandba keverednek a tornamutatványok elvégzése közben, az Angelina tanárával elköltött vacsora alkalmával, illetve új barátságok szövődése során.


Bob, a mesterMARATON
23-án és 24-én 10:00–13:00

Meg tudjuk építeni? Még szép! Elő a szerszámövvel és a védősisakkal! Csatlakozz te is Bob, a mester csapatához, és készítsd el velük a megrendelt munkát. Ne feledd, minden épület alapja az eltökéltség és a csapatmunka! Természetesen Bob üzleti partnere Wendy, Leo, az ipari tanuló és a munkagépek csapata sem maradhat ki az építkezésből. A brigád szívesen belevág bármilyen projektbe, és a problémák gyökeréig leás a megoldásért, hogy aztán a házzal párhuzamosan építsék saját önbizalmukat is. Nem létezik túl nagy vagy túl kicsi megbízás – Bobék a tetőjavítástól a felhőkarcoló-építésig bármit elvállalnak. Végtére is maga a feladat elvégzése jelenti az igazi szórakozást.

forrás: AMC