2015. december 14., hétfő

A Nickelodeon 2015. decemberi újdonságai

A Nickelodeon új évadot indít decemberben.


Rabbids: ÚJ RÉSZEK
14-étől hétköznap 13:50-kor

Óriási, bolyhos, őrült, őrülten határozott, sőt néhány nem is emlős nyuszi tartja évek óta lázban a világot.  A Nickelodeon nyulai, a Rabbids most a második évaddal támadnak hazánk legnézettebb gyerekcsatornáján,  de nézzük meg, kik azok, akik cukiságban, esetleg furcsaságban felvehetik velük a versenyt…

  • Az internet legújabb sztárja Wally, a hatalmas fülű angóranyuszi. A massachusettsi nyulat az Instagramon több mint 200 ezren követik, ami nem is csoda, hiszen óriási füleivel és cuki pofijával abszolút ellenállhatatlan.
  • Pár éve Champis, a világosbarna nyuszi, egy északsvéd farmról indult el a világhírnév felé. A nyuszkó ugyanis birkákat terelgetett, nem is akárhogy! https://www.youtube.com/watch?v=qeuL5IGimCQ
  • A világ legnagyobb nyula, Darius 22,5 kilogramm, 1,28 méter és az angliai Worcesterben él. A hatalmas állat étvágya sem kicsi: a nyúltáp mellett minden nap megeszik 12 répát, 2 almát és egy fél káposztát is. A nyuszi óriási méretei ellenére nagyon szelíd, kutyákkal és gyerekekkel egyaránt szoros barátságot ápol.
  • Az egyik legkülönlegesebb állat a világon a Jorunna parva fajhoz tartozó tengeri csiga, amely pont úgy néz ki, mint egy víz alatt élő, übercuki nyúl, ezért a köznyelv hamar át is keresztelte „tengeri nyuszivá” ezt a fura kis élőlényt. A főként Japán és a Fülöp-szigetek partjainál élő csigák nyúlfülei igazából apró érzékelők.
  • A világ legőrültebb nyulainak járó címmel biztosan a Nickelodeon sztárjai, a Rabbids karakterei büszkélkedhetnek. Ezek a nyuszik olyanok, mint a legmenőbb rocksztárok: életük a szórakozás, és akkor érzik magukat elemükben, ha törhetnek-zúzhatnak és felrúghatnak minden szabályt. Az új epizódokban még nagyobb kalandok és még több őrültség vár a gülüszemű állatkákra december 14-től, minden hétköznap 13:50-kor a Nicekelodeon műsorán.

forrás: Nickelodeon