2016. január 20., szerda

Az HBO 2016. februári újdonságai

Az HBO februárban három animációs filmet mutat be országos premierként.


Scooby-Doo: Holdszörnyes őrületÚJ FILM
20-án 16:40-kor / ismétlés 21-én 9:15-kor, 29-én 10:45-kor

Scooby-Doo és a Rejtély Rt. tagjai egy tombolán megnyerik az utolsó öt helyet a milliárdos Sly báró vadonatúj űrhajójára, a Sly Star One-ra. Az űrkaland remekül indul, Scooby-Doo, Bozont, Fred, Dapne és Velma élvezik a súlytalanságot, egészen addig, míg egy titokzatos földönkívüli meg nem próbálja elpusztítani az űrhajójukat. A legénység kénytelen leszállni Sly báró bázisán, a Hold sötét oldalán. Vajon a bandának sikerül megfejteni a titokzatos idegen rejtélyét? Utazz Scoobyékkal, hogy megtudd!


Batman vs. RobinÚJ FILM
27-én 18:35-kor / ismétlés 28-án 10:00-kor

Gotham City nem gyereknek való hely, de Damian Wayne nem is rendes gyerek. Most Robin palástját viseli, aki önfejű és félelmet nem ismerő módon jár az apja, Batman nyomdokaiban. Egy bűncselekmény helyszínén Robin fura alakkal találkozik, Talonnal, aki elvezeti őt Gotham City legmélyebb bugyraiba, a Baglyok titkos társaságához. A veszélyes út arra készteti Batmant és Robint, hogy szembenézzenek a legveszélyesebb ellenségükkel, egymással. A drámai összecsapásuk megpecsételi Robin sorsát.


Végre otthon!ÚJ FILM
28-án 20:00-kor / ismétlés 29-én 15:05-kor, március 2-án 20:00-kor

Miután menekülni kénytelen a saját népe elől, Oh a galaxis legidegesítőbb optimista űrlénye a Földön landol. Tip, a mogorva, magányos kamaszlány talál rá, és bár sem a gondolkodásukban, sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak egymással. Kezdetben csupán kényszerűségből, lévén a jövevény üldözői rájuk találnak. A különös páros menekülőre fogja a dolgot, miközben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már-már mindketten az otthonuknak éreznek.

forrás: HBO