2016. február 19., péntek

A Boomerang 2016. márciusi újdonságai

A Boomerang márciusra két maratonnal és új filmmel készül.


Scooby-Doo: Kék Sólyom maszkjaÚJ FILM
11-én 17:45-kor / ismétlés 13-án 14:30-kor

A Rejtély Rt. egy kaliforniai képregény-cont látogat meg, ugyanis itt mutatják be Bozont és Scooby kedvenc szuperhőse, Kék Sólyom legújabb filmjét. A fikció azonban valósággá válik, amikor életre kel a főgonosz Mr. Hyde, aki a résztvevőkre engedi denevéreit és vérebeit. A csapat képes lesz megállítani Hyde-ot? Kiderül!Miért nyúl a nyúl?: MARATON
27-én 9:35-től 14:30-ig

Tapsi olyan sok járatot fúrt már magának, hogy maga sem emlékszik, melyik hová vezet. Úgy tűnik, a nézőkre vár az alagutak felfedezése, amelyek a Boomerang más-más műsoraiba vezetnek, többek közt a Csak lazán, Scooby-Doo!; a Mr. Bean; a Tom és Jerry és A Garfield-show háza táján lyukadunk ki. Öt óra áll rendelkezésre, hogy kiderüljön, miért is nyúl a nyúl.


Boomerang Mozi: HÉTKÖZNAPI ADÁS
21-étől hétköznap 17:45-kor

A filmekből sosem elég! Ezt jól tudja a világhírű macska–egér páros, Tom és Jerry és a rejtélyfejtő eb, Scooby-Doo is, éppen ezért két héten át minden hétköznap délután családi filmekkel kedveskedik a nézőknek a Boomerang. A minden napos filmvetítés mellett 26-án ötórás filmmatiné várja a nézőket. Boomerang Mozi a hét minden napján március 21-étől!


Részletes időpontok a Premierek; műsor a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner