2016. február 18., csütörtök

A Cartoon Network 2016. márciusi újdonságai

A Cartoon Network – bár kicsit lassítva – márciusban is folytatja a premieráradatot. Az élőszereplős újdonságot lásd a Tini TV-n!


Marceline eredete: MINISOROZAT ÉS MARATON
26-án 15:00-kor / ismétlés április 1-jén 18:20-kor

Marceline már nem akar többé élőhalott vörös-szívó lenni, ezért Buborék hercegnőhöz fordul, aki megpróbál segíteni neki. Eközben a vámpírkirálynő öt legfélelmetesebb ellensége visszatér a múltból. Finnen, Jake-en és Buborékon a sor, hogy megállítsák a gonosztevőket, akiknek Marceline-re fáj a foguk. A Cartoon Network új minisorozatát Kalandra fel!-maraton vezeti fel.


Kalandra fel!: ÚJ RÉSZEK (103a–106a, 109, 111, 112, 114, 115)
28-ától hétköznap 18:20-kor / ismétlés hétvégén 19:45-kor

A Marceline eredete minisorozat után a Kalandra fel! története is halad tovább, ezúttal a 7. évaddal. Az egyik epizódban Finn és Jake Ooo ura megbízásából feltárják a Cukorország alatti tiltott területet, ahol megtalálják az édességeknek életet adó lényt. Egy másik részben Marceline segít Buborék hercegnőnek visszaszerezni a hatalmát, miután a Kullancs királynő „leváltotta” őt. További izgalmas szálak a Kalandra fel! új részeiben! Bővebben.


Nagyfater bátyóÚJ RÉSZEK (33a–34a, 35a–42)
14-étől hétköznap 17:10-kor / ismétlés hétvégén 18:10-kor

A Nagyfater bátyó 2. évadának folytatásában is megannyi őrült történet vár a nézőkre. Az egyik részben elszabadul a káosz, amikor Nagyfater bátyó szájában ragad egy egész görögdinnye, egy másik epizódban Hasi Tasi vérfarkassá változik. Végre teljes epizódot kapnak a Nagyfater bátyó-bébik, azaz a szereplők kisbabakorú verziói is, amelyben segítenek az elnöknek hatástalanítani egy Külföldisztánból érkező rakétát.


Mixelek: Every Knight Has His Day: KÜLÖNKIADÁS
27-én 7:45-kor

A LEGO Mixels termékcsaládja alapján készült, rövidfilmekből álló Mixelek harmadik húszperces különkiadása érkezik március végén. A Mixels: Every Knight Has His Day a világpremierrel közel egyidőben kerül bemutatásra.

Folytatódó újdonságok (bővebben): LEGO Nexo Knights (ÚJ RÉSZEK), Zöldfülűek bevetésen (ÚJ SOROZAT), Sárkányok (ÚJ RÉSZEK)

Részletes időpontok a Premierek; műsor a TV-újság menüpontban.

forrás: Turner

5 megjegyzés:

 1. Szóval, ez a "Cartoon Network-nyomkövetők" olyan lesz mint egy Ben 10: A legnagyobb kihívás/Totál Dráma hibrid? Fura hogy annyi idő után most újra adnak előszereplös sorozatot, ha ezt Amerikában is csinálták volna, mindenki panaszkodna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Inkább olyan színvonaltalan, semmit mondó műsor lesz, mint a Cartoon Network Dance Club, lengyelből vagy románból szinkronizálva, tehát nem is magyar gyerekek fognak versenyezni.

   Törlés
  2. Azt hallottam benne lesz Erdei Zsolt, szóval talán lesznek benne magyar gyerekek.

   Törlés
 2. Nem értem, mi a jó Kalandra fel!-ben. Csak a visítozásról, öklendezésről és üvöltözésről szól, tele túlszínezett szereplőkkel, akik alkoholista poénokat sütnek el és össze-vissza tekeregnek.

  Inkább a Tini titánok, harcra fel!-ből kellene új részeket adni, mivel abban egyrészt kevésbé vakító a grafika, nem süketítik meg az embert, s jobbak benne a poénok.

  VálaszTörlés
 3. A Nagyfater bátyó mára (március 24.) ígért epizódja, az Uncle Grandpa Babies helyett a Lame Station címűt adták le. Mi ennek az oka?

  VálaszTörlés