2016. március 20., vasárnap

Stop-motion-epizóddal és minisorozattal jelentkezik a Kalandra fel!

A 2010 óta folyamatosan képernyőn lévő, BAFTA- és Emmy-díjas Kalandra fel! animációs sorozat márciusban két meglepetéssel és új évaddal jelentkezik a magyar Cartoon Networkön.


A Kalandra fel! a Tápláléklánc, a Vízi csíny és A féreg akcióban című, a megszokottól eltérő animációs technikával készült epizódjai után újabb különleges részt mutat be a Cartoon Network: a stop-motion technikát használó Rosszkedv ragadós március 28-án 18:20-kor debütál.

A történet szerint Finn, az embergyerek, Puffancs hercegnő és Zizgő, a számítógép föld alatti bunkert épít, mert pusztító vihar közeleg, így menedékre lesz szükségük. Jake, a kutya viszont saját akcióba kezd. A sorozat első stop-motion-epizódját Kirsten Lepore vendéganimátor készítette, aki a szereplők mellett a díszletet is három dimenzióban keltette életre.A Marceline eredete című minisorozat története szerint Ooo földjének vámpírkirálynője, Marceline nem akar többé élőhalott lenni, ezért Buborék hercegnőhöz fordul, aki megpróbál segíteni neki. Eközben a vámpírlány öt legfélelmetesebb ellensége visszatér a múltból. Finnen, Jake-en és Buborékon a sor, hogy megállítsák a gonosztevőket, akiknek Marceline-re fáj a foguk.

A közel másfél órás hosszal bíró minisorozat bemutatójára március 26-án 16:50-kor kerül sor, az összeállítás ismétlését április 1-jén 18:20-kor tekinthetik meg a nézők.

A Cartoon Network a hónap végétől sugározza a Kalandra fel! 7. évadának első tizenhét részét. Az új kalandok március 28-ától hétköznap 10:15-kor és 18:20-kor, valamint hétvégén 19:45-kor lesznek láthatóak.

forrás: Turner