2016. március 21., hétfő

A Boomerang 2016. áprilisi újdonságai

A Boomerang két sorozatból mutat be új epizódokat áprilisban.


Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól: ÚJ RÉSZEK (14–23.)
23-ától hétvégén 11:25-kor FRISSÍTÉS: május 14-én és 15-én nem lesz új rész, 21-étől megint lesz

A Tapsi Hapsiról készült új sorozat a klasszikus Bolondos dallamokat idézi rövid epizódjaival és az eredeti sorozat hangulatát igyekszik visszahozni. Tapsi Hapsinak ismét túl kell járnia Rissz-Rossz Sam eszén, de az új szereplők: a Fagyláb és Squeaks, a mókus mellett visszatér a Prérifarkas, a Kengyelfutó Gyalogkakukk és még sok más, ismert figura.


Mr. Bean: ÚJ RÉSZEK (14–26.) HALASZTVA MÁJUS 30-RA
11-étől hétköznap 15:30-kor / ismétlés hétköznap 7:25-kor

A Rowan Atkinson alakította Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. 1979 óta tartó töretlen sikere zálogaként 2002-ben megszületett a részben a magyar Varga Stúdió által jegyzett rajzfilmfeldolgozás. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmacijával él egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibb problémából is még nagyobb galibát csinál, ám azt olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.


Egy nap Tommal és Jerry-vel: MARATON
2-án 6:00-tól 3-án 6:00-ig

Gigantikus, 24 órás maratonban lesz képernyőn minden idők leghíresebb macska–egér-párosa. Tom ismét megpróbálja becserkészni Jerry-t, aki leleményességével próbál keresztbe tenni a kandúrnak. A reggeltől másnap reggelig tartó összeállításban a következő négy sorozat kap helyet: a klasszikus Tom és Jerry, a 90-es években készült Tom és Jerry gyerekshow, a múlt évtizedben bemutatott Tom és Jerry újabb kalandjai és a 2015-ös Tom és Jerry-show.

forrás: Turner