2016. március 8., kedd

Premierparádé és meglepetések a Cartoon Networktől 2016-ban

A Turner közzétette éves terveit a magyar piacra vonatkozóan. A Cartoon Network idén számos új sorozattal és új évaddal készül, emellett újabb marketingkampányok várhatóak.


Új sorozatként érkezik a 2016-os Pindúr pandúrok (április), a Bűvös varázskardok (amely minden platformon elérhető lesz), a Long Live the Royals (magyar cím hamarosan), az új Ben 10 (ősszel) és ismeretlen időpontban, de jön az új Igazság Ligája-sorozat és a Beat Monsters is. A Zöldfülűek bevetésen és a LEGO Nexo Knights bemutatójára már sor került.


Új epizódokkal térnek vissza a következő sorozatok: Nagyfater bátyó, Medvetesók (május és november), Gumball csodálatos világa (május és október), Totál Dráma (január és április), Kalandra fel! (március és október), Steven Universe, Tini titánok harcra fel!, Angelo rulez, Clarence, LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei, Parkműsor, Transformers: Robots in Disguise (április).


Több nagysikerű 2015-ös kampány folytatódik idén is: az Aki ver, az nem haver márciusban folytatódik Erdei Zsolttal, az Uniceffel együttműködve. A CN Haver Klub akció célja, hogy „a gyerekek ismerjék fel, ha bántalmazás alanyai lesznek vagy annak szemtanúivá válnak, ne féljenek külső segítséget kérni, álljanak ki magukért, bántalmazott, bajba jutott társaik mellett, illetve legyenek egymással toleránsak, udvariasak.”

A nyári, balatoni Kalandra fel!-roadshow idén is elindul júliusban, illetve a Képzeletműhely rajz- és animációpályázat is várható az esztendő folyamán.