2016. március 31., csütörtök

Megjött a The Lego Batman Movie előzetese

Nem sokkal a megosztóra sikeredett Batman Superman ellen premierje után előzetest kapott a Warner Bros. és a DC más irányú közös projektje, a Lego-kaland első spin-offja.


A filmben Joker ismét mindent megtesz, hogy uralma alá hajtsa Gothamet. Ám ahhoz hogy Batman legyőzze, kénytelen felhagyni a magányos harccal, és egy csapattal indul ellene. Az előzetes – amelyet Batman vezet fel – és a készítők szerint maga a film is megmutatja a Sötét Lovag viccesebb oldalát is.

A filmet a Lego kalandon is dolgozó Chris McKay rendezi, a forgatókönyvet Seth Grahame-Smith írja, akit páran a Büszkeség és balítélet meg a zombik nevű könyv/film írójaként ismerhetnek. A filmben Batman-t a Lego-kalandhoz hasonlóan itt is Will Arnett szólaltatja meg, hozzá csatlakozik a korábban Wonder Womant is megszólaltató Rosario Dawson Batgirlként, Michael Cera mint Robin, Ralph Fiennes mint Alfred, Zach Galifianakis mint Joker, és szerepet kapott Mariah Carey énekesnő is, aki Marion Grange polgármester hangja lesz. A film az Államokba 2017. február 10-én érkezik meg, magyar premier még nem ismert.

A DC Comics Magyarország által készített feliratos előzetes és a film posztere a tovább mögött.

FRISSÍTÉS: Időközben újabb előzetes került ki, melyben megtekinthetjük a Wayne kastélyt és Batman hű inasát, Alfrédot, valamint szó esik a korábbi Batman filmekről is. A DC Comics Magyarországnak köszönhetően pedig már ezt is feliratosan láthatjuk.